Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Τζενάμο: «Μαγαζί γωνία ο Παναιτωλικός»

Για την εμπειρία του στον Παναιτωλικό και την διαφορετικότητά του σε σχέση με άλλες νεοφώτιστες ομάδες, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Λουίτζι Τζενάμο. 

Αναλυτικά είπε: «Είμαστε ικανοποιημένοι από τη βαθμολογική συγκομιδή μας. Ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Είχαμε διαβάσει καλά το παιχνίδι με την Κέρκυρα και έχοντας δει το αγωνιστικό της πρόσωπο, περιμέναμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα μας θα βρει αρκετούς χώρους για αντεπιθέσεις φέτος. Έχουμε καταλάβει ότι θα πρέπει να παίξουμε σφιχτά και να δώσουμε περισσότερη σημασία στην άμυνα και στη συνέχεια στην επίθεση. Το γεγονός ότι έχουμε καλούς επιθετικούς δεν πάει να πει ότι είμαστε επιθετική ομάδα». 

Για το στόχο του Παναιτωλικού: «Στόχος μας δεν είναι η παραμονή στην κατηγορία. Είναι η… γρήγορη παραμονή στην κατηγορία. Βγαίνουμε στα Μέσα και μιλάμε για να μην έχουν στο Αγρίνιο το κεφάλι ψηλότερα. Εννοώ ότι, στο ποδόσφαιρο δεν είναι όλα τόσο εύκολα όσο φαίνονται». 

Για την ομάδα του Αγρινίου: «Ήταν θέμα χρόνου να ανέβει στα… σαλόνια. Είναι μαγαζί γωνία η ομάδα, με τον πρόεδρο και την οργάνωση που έχει. Όχι, πλέον, μόνο για παίκτες Β ή, παλιότερα, Γ Εθνικής, αλλά και της Σούπερ Λίγκας. Οι βλέψεις μου συμπίπτουν με της ομάδας, γιατί είναι ανοδικές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: