Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

"Θα βάλει τα λεφτά, θα γίνει και ...Πανάθα"!

Γραπτή είναι η πρόταση του πρίγκιπα από τη Σ. Αραβία στον Παναθηναϊκό, όπως υποστήριξε ο εκπρόσωπός του. "Περιμένουμε απάντηση. Ο πρίγκιπας θα γίνει φαν του Παναθηναϊκού"!
"Θα βάλει τα λεφτά, θα γίνει και ...Πανάθα"!
Γραπτή και υπογεγραμμένη από τον ίδιο τον πρίγκιπα είναι η πρόταση που κατέθεσε ο Βλάσης Τσάκας, με τον Έλληνα εκπρόσωπο να σχολιάζει πως σύντομα ο πρίγκιπας θα είναι φαν του ΠΑΟ!
"Η πρόταση δεν είναι προφορική. Είναι γραπτή και υπογεγραμμένη από τον πρίγκιπα. Αν δεν υπήρχαν ερωτηματικά, θα ήταν ανιαρό. Εγώ μεταβίβασα, δεν αγοράζω εγώ δυστυχώς. Μεταβίβασα την εντολή του πρίγκιπα, η οποία είναι γραπτή", σχολίασε αρχικά ο Β. Τσάκας μέσω του "NovaspotFM".

Για την επένδυση: "Προσπαθώ να τον πείσω οχτώ μήνες να επενδύσει στον ΠΑΟ. Δεν έχω έρθει σε επαφή με τον κ. Βαρδινογιάννη ακόμα για το θέμα. Δεν είχα καμία επαφή με ΠΑΟ, με κανένα. Το μόνο που περιμέναμε ήταν οι εξελίξεις στον ΠΑΟ. Ο δρόμος άνοιξε όταν στις 5 Σεπτέμβρη ο Βαρδινογιάννης δήλωσε ότι δίνει τις μετοχές του. Περίμενα να δω τις εξελίξεις στο παιχνίδι που γινόταν. Η οριστική απόφαση για εμάς πάρθηκε στις 14 Σεπτέμβρη. Ήταν επιφυλακτικός ο πρίγκιπας. Έχει σχέδια για επενδύσεις στην Ελλάδα. Εγώ πρότεινα τον Παναθηναϊκό. Είναι δέλεαρ η προοπτική του γηπέδου του Παναθηναϊκού."

Για την πρόταση: "Περιμένω μία γραπτή απάντηση. Τότε θα πούμε περισσότερα. Δεν αγοράζει η πλευρά του πρίγκιπα από τον Βαρδινογιάννη, δεν τέθηκε θέμα αγοράς. Το 54,7% δεν έχει τίμημα. Η πρόταση μιλάει για 20 εκ. σε πρώτη φάση, τώρα, με την μορφή αύξηση Μ.Κ. και τίποτα παραπάνω. Τον νομικίστικο τρόπο για να γίνει, θα τον βρουν οι νομικοί. Δεν ξέρω ποια θα είναι η αυξομείωση στο ποσοστό της ΠΑΕ."

"Δεν είχα κανένα κονέ με κανέναν στον ΠΑΟ. Θεώρησα σωστό να πάω σήμερα στον Γόντικα και να του καταθέσω την πρόταση".

Για το μετοχικό... μπάχαλο στον ΠΑΟ: "Μόνο σε μία ερώτηση του πρίγκιπα δεν μπόρεσα να απαντήσω όλο αυτό το διάστημα, γιατί αφού ο Βαρδινογιάννη δωρίζει τι κάνουν οι υπόλοιποι μέτοχοι. Εμείς θέλουμε συμπαίκτες, όποιος μπορεί ας ακολουθήσει. Τα χρήματα θα μπουν στο ταμείο της ΠΑΕ. Ό,τι ξέρετε εσείς από τις δημόσιες δηλώσεις του κ. Βαρδινογιάννη, ξέρω και εγώ. Ο Βαρδινογιάννης έδειξε τον δρόμο".

Αν δόθηκε χρονοδιάγραμμα για απάντηση: "Περιμένω την απάντηση. Ο πρίγκιπας θα βρίσκεται μέχρι τις 2 Οκτώβρη στην Ελλάδα. Ο κ. Γόντικας δεν έδωσε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα".

Η επόμενη μέρα: "Δεν έχει γίνει σχεδιασμός. Ο πρίγκιπας έχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτά που θα προτείνω. Δεν ξέρω αν θα είμαι πρόεδρος στον ΠΑΟ. Να δούμε τι θέλει ο πρίγκιπας. Από τα γραφεία της ΠΑΕ τον κάλεσα στο τηλέφωνο για να του πω ότι κατέθεσα την πρόταση".

Φαν του ΠΑΟ: "Πιστεύω πως ο πρίγκιπας θα γίνει σύντομα φαν του Παναθηναϊκού. Η επιχείρηση είναι οικογενειακή του πρίγκιπα. Γνώρισα έναν ξάδερφο του πρίγκιπα πριν από τέσσερα χρόνια και από εκεί γνωρίστηκα και με τον πρίγκιπα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: