Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

«Κανείς δεν μπορεί να μας διώξει από το σπίτι μας»


iraklis

Ο νέος πρέοδρος της διοίκησης Πρωτοδικείου στον ερασιτέχνη Ηρακλή, Γιάννης Μαυροκορίδης, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για την αναβολή του αγώνα του Ηρακλή στα Κύμινα, όλες τις εξελίξεις στον «κυανόλευκο» σύλλογο, αλλά και την επιστολή του γ.γ.Α., Πάνου Μπιτσαξή, που απείλησε με έξωση τον «γηραιό» από το Καυτανζόγλειο.
Αναλυτικά, ο κ.Μαυροκορίδης τόνισε:
Για την απόφαση αναβολής του αγώνα με τα Κύμινα:
«Ενημερωθήκαμε στις 2 το μεσημέρι, ήταν έκπληξη για μας, όμως έχουμε δει πολλά τον τελευταίο καιρό, οπότε τίποτα δε μας εκπλήσσει πλέον. Δεν έχουμε δυνατότητα να διαμαρτυρηθούμε, ούτε να κάνουμε κάποια ενέργεια, γιατί είναι αίτημα της Αστυνομίας. Προφανώς ένα παιχνίδι Δ΄Εθνικής είναι πολύ κρίσιμο και όλη η Αστυνομία πρέπει να είναι εκεί που είναι ο κόσμος του Ηρακλή. Δεν ξέρουμε πότε θα γίνει, θα το αποφασίσει η ΕΠΟ».
Για την αγανάκτηση του κόσμου του Ηρακλή:
«Οι αντιδράσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και έξι μήνες, η αγανάκτηση έχει ξεφύγει από κάθε όριο. Προκαλούμαστε και προκαλούνται και τα παιδιά. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε και να προλάβουμε τις προκλήσεις. Κι εμείς βάζουμε ένα λιθαράκι, αλλά είναι πολύ μικρό. Δε γίνεται όλα να γίνονται εις βάρος του Ηρακλή. Η Αστυνομία, ο διαιτητής, η Πολιτεία να δείχνουν την αυστηρότητά τους με τον Ηρακλή. Η αγανάκτηση είναι μεγάλη. Νε ξέρετε ότι προσπαθούμε πολύ αυτή η αγνάκτηση να μη γίνει και πολύ μεγαλύτερη».
Για την παρουσία του Ηρακλή στη Δ’ Εθνική:
«Ίσως με τη διακοπή είναι μια ευκαιρία να καταλάβουν όλοι ότι ο Ηρακλής δεν ανήκει στη Δ’ Εθνική. Τα γήπεδα της Δ’ Εθνικής, όλη η κατηγορία δεν μπορεί να αντέξει τον Ηρακλή. Ας το δουν όλοι, ίσως είναι μια ευκαιρία για να το δουν. Όπου κι αν πηγαίνουμε, γίνεται το ίδιο πράγμα».
Για τη νέα διοίκηση του ερασιτέχνη:
«Ο ερασιτέχνης δεν είμαι μόνο το ποδόσφαιρο, είναι 17 τμήματα, μας ήρθε όμως και το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, αλλά και το βόλεϊ. Είναι πολύ δλυσκολο να αντεπεξέλθουμε. Δεν είναι προτεραιότητα το ποδόσφαιρο, βοηθάμε, αλλά δεν είχαμε υπολογίσει ότι θα το έχουμε εμείς. Στην καθημερινότητα το ποδόσφαιρο το τρέχει ο κ. Ξενίδης με τον κ. Κακιούση, αλλά πάντα με τη δική μας συνεργασία. Τα προβλήματα του ΓΣ είναι πολλά και πρέπει να τα επιλύσουμε».
Ο κ. Μαυροκορίδης ρωτήθηκε και για τη διαδικασία εκκαθάρισης στα χρέη της ΠΑΕ:
«Θα αρχίσει να τρέχει αυτή η διαδικασία. Την εκκαθάριση πρέπει να κάνει ο τελευταίος μεγαλομέτοχος. Δεν ξέρουμε ακριβώς ποιος είναι, στα λεγόμενα είναι ο κ. Παντελή, στην ουσία ο κ. Ρέμος. Αν δεν γίνει από το μεγαλομέτοχο, ο ερασιτέχνης ως κάτοχος του 10% θα ζητήσει από την Πολιτεία να ορίσει εκκαθαριστή. Εμείς δεν γνωρίζουμε στοιχεία της συμφωνίας Παντελή και Ρέμου, όμως θα το ερευνήσουμε, είναι εύκολο να μάθουμε ποιος εμφανίζεται τυπικά ως τελευταίος μεγαλομέτοχος. Ο κ. Παντελή παρέλαβε τον Ηρακλή στη Β’ Εθνική και τον παρέδωσε στη Δ’ Εθνική. Από εκεί και πέρα, τι να συζητήσουμε;».
Τέλος, έκανε λόγο και για το θέμα που προέκυψε με το Καυτανζόγλειο και την επιστολή Μπιτσαξή:
«Τέτοια ευαισθηασία δεν έχω ξαναδεί, Πριν μάθει τι έχει γίνει, έβγαλε ανακοίνωση. Το Καυτανζόγλειο είναι συνυφασμένο με τον Ηρακλή. Δεν υπήρχε καμία παρεξήγηση με τον κ. Παπαϊωάννου, όλα προκλήθηκαν από την επιστολή του κ. Μπιτσαξή. Πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι ο χώρος που δημιουργήθηκε το Καυτανζόγλειο είναι χωράφια του Ηρακλή. Τα παραχώρησε ο Ηρακλής. Δεν μπορεί ο κ. Μπιτσαξής να μας διώξει από το σπίτι μας. Μπορείς να φύγεις αν θες, όχι όμως να σε διώξει».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: