Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Για ανανέωση και... Μουντιάλ!!

Στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας θα βρεθεί από σήμερα (17/11) η «τριανδρία» της Εθνικής μας, Σάντος-Πιλάβιος-Φύσσας, με σκοπό να συζητηθεί το πρόγραμμα των προκριματικών του Μουντιάλ 2014 με τις άλλες ομάδες.
Για ανανέωση και... Μουντιάλ
Αλλά και να γίνει η τελική κουβέντα για την ανανέωση του συμβολαίου του Πορτογάλου τεχνικού.
Θετικά είναι τα πρώτα μηνύματα που έρχονται σχετικά με την πιθανότητα ανανέωσης του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική μας ομάδα και στο ταξί στη Μπρατισλάβα αναμένεται να γίνουν και οι τελικές επαφές.
Μάλιστα, το συμβόλαιο που θα προταθεί στον Σάντος αναμένεται να είναι το ίδιο με το προηγούμενος της τάξης δηλαδή των 450 χιλιάδων ευρώ, οι οποίες θα αυξηθούν κατά 250 αν τελικά η Εθνική μας μπορέσει να βρεθεί το καλοκαίρι του 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας.
Συζήτηση για το πρόγραμμα του Μουντιάλ
Κόντρα σε Σλοβακία, Βοσνία, Λετονία, Λιθουανία και Λιχτενστάιν θα βρεθεί στον 7ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ του 2014 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας η ομάδα του Σάντος, και η συζήτηση για τη συμφωνία του αγωνιστικού προγράμματος θα διεξαχθεί στην Μπρατισλάβα. Η τοποθεσία της συνάντησης έχει συμφωνηθεί εδώ και αρκετές εβδομάδες, μια και πρόκειται για μια πρωτεύουσα που «μοιράζει» σχετικά τις αποστάσεις μεταξύ των χωρών και την Παρασκευή θα παρευρεθούν εκπρόσωποι και από τις έξι ομάδες (προπονητές και παράγοντες).
Αν και συνήθως δεν βγαίνει... άκρη σε αυτές τις περιπτώσεις των συζητήσεων καθώς ο κάθε προπονητής επιθυμεί το καλύτερο για την ομάδα του, το οποίο συνήθως συγκρούεται με το καλό των άλλων, η όλη διαδικασία οδηγείται σε κλήρωση. Το κλίμα πάντως είναι καλό και θα καταβληθεί προσπάθεια στην ολοήμερη συνάντηση που θα γίνει περιλαμβάνοντας και δείπνο, να συμφωνηθεί ένα πρόγραμμα για τους αγώνες που θα ξεκινήσουν στις 7 Σεπτεμβρίου του 2012 και θα ολοκληρωθούν στις 15 Οκτωβρίου του 2013.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: