Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Θανάση, βάλε ...τραχανά να βράσει!!

Στο ...καζάνι του ντέρμπι έριξαν τον Θανάση Γιάχο και τώρα πρέπει να παλέψει με τις φλόγες και να μην καεί. Τον "προτιμούσε" ο Ολυμπιακός, δεν τον ήθελε ο Παναθηναϊκός. Τι λένε οι πράσινοι για τον ορισμό.
Θανάση, βάλε ...τραχανά να βράσει!
Ανεπιθύμητος ήταν για το τριφύλλι ο Χιώτης διαιτητής που ορίστηκε να σφυρίξει το ντέρμπι του Σαββάτου. "Μας αντιμετωπίζει εχθρικά, θα λάβουμε τα μέτρα μας", έλεγαν προ οριμού οι πράσινοι, που περίμεναν με αγωνία τον ρέφερι που θα σφυρίξει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Έχοντας ξεκαθαρίσει ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, μέσω των γνωστών... κύκλων, πως δεν θεωρούσαν κατάλληλο τον Θανάση Γιάχο για να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι. Κάτι για το οποίο σας είχε ενημερώσει ο σκύλος από την προηγούμενη εβδομάδα, με τους πράσινους να έχουν προηγούμενα μαζί του καθώς "αντιμετώπιζε εχθρικά τους παίκτες της ομάδας", όπως έλεγαν χαρακτηριστικά μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι, εναντίον του Ατρόμητου.
Στον Παναθηναϊκό θυμούνται επίσης την περσινή διαιτησία του Γιάχου στα δύο -σε διαφορετικές μέρες- ημίχρονα του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη στο "Παγκρήτιο". Τότε, ο Γιάχος είχε διακόψει το ματς στο ημίχρονο λόγω βροχής, όταν ήταν στο 0-0. Οι δύο ομάδες έπαιξαν το δεύτερο ημίχρονο μετά 10 μέρες, ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 και στις πράσινες εφημερίδες γινόταν λόγος για εμφανές "σπρώξιμο" των ερυθρολεύκων από τον "φιλο-Ολυμπιακό Γιάχο".
Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός, άλλωστε, πώς μέσα από τον φιλοπαναθηναϊκό Τύπο είχαν αρχίσει τα όργανα για τον Γιάχο εδώ και 10-12 μέρες. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που συνέβαινε από την πλευρά του Ολυμπιακού για τον Τάσο Κάκο, δηλαδή, αν θέλουμε να τα λέμε όλα και σωστά...
Για αυτό και οι πράσινοι έχουν "στραβώσει" από το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν έμαθαν τους ορισμούς για το ντέρμπι. Καθώς θεωρούν πως μία ακόμα φορά θα πρέπει να προσέχουν τα... νώτα τους με τον Χιώτη ρέφερι. "Μήπως να του βάλουμε και... προσωπικό μαρκάρισμα;", σχολίαζε δεικτικά άνθρωπος κοντά στον Παναθηναϊκό όταν έγινε γνωστό ότι ο Γιάχος θα κρατάει τη σφυρίχτρα στο χέρι του το απόγευμα του Σαββάτου, στο "Γ. Καραϊσκάκης"...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: