Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Στοίχημα Πρόμπιερζ!!

Είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο πως η σχέση Αρη - Πρόμπιερζ, αποτελεί ένα τεράστιο αμφίδρομο στοίχημα. Γράφει ο Π. Στεφάνου.
Στοίχημα Πρόμπιερζ
Για τον Πολωνό τεχνικό δεν τίθεται θέμα περί αυτού. Αλλωστε, εμμέσως πλην σαφώς, το έχει πει και ο ίδιος, μιλώντας για συνθήκες οικονομικές κρίσης οι οποίες τον έφεραν στην Ελλάδα κ.ο.κ. Θα κάνει, λοιπόν, τα πάντα για να κερδίσει αυτό το στοίχημα και να κάνει άλμα προόδου σε μια προπονητική καριέρα που ούτως ή άλλως τώρα ξεκινά.
Το θέμα όμως είναι να μπορέσει να κερδίσει αυτό το στοίχημα και ο Αρης. Διότι ήδη και πριν καλά-καλά ξεκινήσει η χρονιά, χάθηκε ένα άλλο «ποντάρισμα» με την περίπτωση του Σάκη Τσιώλη. Τα πράγματα, όμως με τον Πρόμπιερζ, σοβαρεύουν. Οι κίτρινοι δεν έχουν την πολυτέλεια, ούτε την οικονομική, όμως πολύ περισσότερο ούτε τη βαθμολογική, να πετάξουν ένα ακόμη «δελτίο» στον κουβά!
Ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, ο ΜίχαλΠρόμπιερζ, πρέπει να πετύχει στον Αρη. Όχι για καλό δικό του, αλλά για καλό της ομάδας. Πρέπει αυτό το ρίσκο (διότι περί ρίσκου πρόκειται) να αποδώσει καρπούς.
Ο 39χρονος Πολωνός καλείται μάλιστα από την πρώτη του ουσιαστική παρουσία στον πάγκο της ομάδας να δείξει έργο. Τα περιθώρια είναι απολύτως στενά, η βαθμολογική πίεση μεγάλη και ο Αρης επιβάλλεται να γυρίσει από το Ηράκλειο, έχοντας προηγουμένως κερδίσει τον ΟΦΗ. Κανείς δεν παραγνωρίζει την επικινδυνότητα της αποστολής, κανείς δεν λέει πως πρόκειται για εύκολη υπόθεση. Όμως για τον νέο Αρη του Πρόμπιερζ δεν υπάρχει άλλη επιλογή.
Οι 15 ημέρες που προηγήθηκαν, σίγουρα ήταν ευεργετικές για τον καινούριο προπονητή του Αρη. Γνώρισε πρόσωπα και πράγματα, αξιολόγησε το υλικό που έχει στη διάθεσή του, προσαρμόστηκε (όσο αυτό ήταν δυνατό) στα καινούρια δεδομένα της επαγγελματικής και προσωπικής του ζωής. Την Κυριακή είναι η ώρα της αλήθειας!
Ασφαλώς είναι πολύ σκληρό για οποιονδήποτε, με το «καλημέρα» να περνά εξετάσεις. Ούτε σωστό είναι, ούτε δίκαιο. Παίρνοντας όμως την απόφαση να αφήσει τη Λότζ για τον Αρη, γνώριζε τα δεδομένα, στάθμισε τα υπέρ και τα κατά και είπε το «ναι». Ωρα για δράση, λοιπόν, ώρα για να δούμε επί χόρτου τον νέο Αρη του ΜίχαλΠρόμπιερζ.
Ωρα να κερδιθεί ή να χαθεί ένα ακόμη κιτρινόμαυρο στοίχημα. Τα αποτελέσματα θα δείξουν...
Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: