Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

"ΠΑΟ για NBA"!

Ως ομάδα που θα μπορούσε να αγωνιστεί στο επίπεδο του ΝΒΑ χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Άντον Γκαβέλ...
"ΠΑΟ για NBA"!
Ο άσος της Μπάμπεργκ, που θα αντιμετωπίσει απόψε τους "πράσινους", σχολίασε μέσω της "Sportday":
Για το αποψινό ματς: «Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε τους πρωταθλητές Ευρώπης και για να έχουμε πιθανότητες να νικήσουμε και να ανεβάσουμε το ηθικό μας θα πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε όλους τους τομείς, να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά κάθε δευτερόλεπτο και να μην ξεχαστούμε σε κανένα σημείο, γιατί θα το πληρώσουμε. Έτσι απλά. Και πάλι όμως δεν θα είναι σίγουρο ότι θα χαμογελάσουμε».
Για τη δυναμικότητα του Παναθηναϊκού και τον Διαμαντίδη: «Θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα ΝΒΑ. Θα μπορούσε να παίξει εκεί και να είναι ανταγωνιστικός. Είναι από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο. Ο Διαμαντίδης είναι φοβερός παίκτης, απίστευτος. Πολλές φορές είναι μια ομάδα μόνος του. Διαθέτει τρομερά προσόντα, αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο παίκτης».
Για το όπλο της Μπάμπεργκ απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Θα στηριχτούμε στην άμυνά μας και θα προσπαθήσουμε να μην αφήσουμε τον Παναθηναϊκό να αντιδράσει. Δεν είναι εύκολο, αλλά θα το παλέψουμε. Είμαστε και άτυχοι. Δεν είναι εύκολο για τον Παναθηναϊκό να χάνει δεύτερο συνεχόμενο ματς στην Ευρωλίγκα. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, αλλά και ο Ολυμπιακός ήταν πέρυσι και τελικά τον νικήσαμε. Οπότε γιατί να μην κερδίσουμε και άλλη μια ελληνική ομάδα στην έδρα μας;»

Δεν υπάρχουν σχόλια: