Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Τζέιμς: «πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί»


Ο Ντόμινικ Τζέιμς προσπάθησε στον αγώνα με τη Νίμπουρκ να κοντρολάρει το παιχνίδι του Άρη, και να βοηθήσει επιθετικά. Μπλοκαρίστηκε κι αυτός όμως, όπως όλη η ομάδα στον γρήγορο ρυθμό των Τσέχων και δεν μπόρεσε να πιάσει την απόδοση που ήθελε και αυτός και που χρειάζεται και ο Άρης. Μετά τον αγώνα ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε σχετικά με την αναμέτρηση: «δεν ξεκινήσαμε καλά και αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος μας. Δεν είχαμε καλή συνεργασία στην επίθεση ενώ βελτιωθήκαμε στην άμυνα. Αλλά είναι σίγουρο ότι πρέπει να γίνουμε καλύτεροι, ώστε από την αρχή να μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα. Ο προπονητής έχει εμπιστοσύνη σε εμάς, αλλά πρέπει κι εμείς να έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας» τόνισε χαρακτηριστικά.
Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης στη συνέχεια ο Τζέιμς υποστήριξε πως: «θα πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί. Να μπαίνουμε μέσα και να τα δίνουμε όλα, να παλεύουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Πρέπει να βρούμε την ισορροπία μας ως ομάδα για να λειτουργούμε καλύτερα μέσα στο γήπεδο.Πρέπει να αρχίσουμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας, στην νίκη. Ο προπονητής πιστεύει σε εμάς, μας μεταφέρει το πάθος του για το παιχνίδι κάθε φορά που μας κοιτάει. Αλλά πρέπει κι εμείς να βγάλουμε αυτό το πάθος μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να έρθουν και οι νίκες».
* Η ΚΑΕ Άρης έστειλε χθες έγγραφο στην ΕΟΚ και τη FIBA με το οποίο ενημερώνει πως ο Πι Τζέι Τάκερ οφείλει να καταβάλλει στην ομάδα το ποσό των 50.000 δολαρίων ως αποζημίωση, για το ότι έφυγε πέρσι χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν. Αυτή τη συμφωνία είχαν κάνει οι δύο πλευρές μετά τη φυγή του Τάκερ, ώστε να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής σε άλλη ομάδα. Η διοίκηση του Άρη έχει στα χέρια της το συμφωνητικό με τον Τάκερ για την λύση της συνεργασίας.
Μετά ο Τάκερ δέχτηκε πρόταση να παίξει στην Μοντεγκρανάρο (του Σαρόν Ντρούκερ) και οι «κίτρινοι» προχώρησαν σε συμβιβασμό μαζί του, βάζοντας τον να υπογράψει – και τον μάνατζέρ του, Αντρέ Μπακ – ότι θα πρέπει να καταβάλλει στην ΚΑΕ το ποσό των 50.000 δολαρίων ως αποζημίωση. Αυτό το έγγραφο έστειλε η ΚΑΕ στην ΕΟΚ και τη FIBA, γιατί μέχρι τώρα το συγκεκριμένο ποσό δεν έχει δοθεί. Ο παίκτης οφείλει να δώσει αυτά τα χρήματα μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου.
Metrosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: