Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Κατσαβάκης: «Δύσκολο το έργο για Άρη και ΠΑΟΚ»


katsavakis

Για τα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και φυσικά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο Μάκης Κατσαβάκης.
Ο καταξιωμένος Έλληνας τεχνικός τόνισε:
Για τον διαιτητή Γιάχο και το ντέρμπι του «Καραϊσκάκης»:
«Λίγα παιχνίδια τον έχω δει, να δώσουμε την ευχή να μην υπάρχει παράπονο από τις ομάδες, ας κάνει το παιχνίδι του, τα λαθάκια του να είναι… ανθρώπινα. Έχουμε καλούς διαιτητές, το θέμα είναι να βρίσκοναι μακριά από κάθε επιρροή. Για το παιχνίδι πιστεύω ότι θα εξαρτηθεί από τη συμπεριφορά της άμυνας των δύο ομάδων. Χειμαρρώδης ο Παναθηναϊκός, με ένα πιο περιφερειακό επιθετικό σχήμα, ο Ολυμπιακός έχει τη δύναμη να σταματήσει αυτούς τους παίκτες, έχω αμφιβολία όμως αν θα το κάνει η άμυνα του Παναθηναίκού στους επιθετικούς του Ολυμπιακού. Οι δύο ομάδες μπορούν να προσφέρουν καλό θέαμα και μακάρι να το κάνουν, για να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα παέι στο γήπεδο και εμείς που θα το δούμε από την τηλεόραση».
Στο ερώτημα για το αν ήταν στη θέση του κ. Φερέιρα πώς θα αντιμετώπιζε το ματς, είπε:
«Θα έκανα μια προέκταση των ως τώρα εμφανίσεων, φουλ επιθετικά. Μετά τις τελευταίες εμφανίσεις, δεν μπορεί να φρεναριστεί ο Παναθηναϊκός και να παίξει συντηρητικά, ακόμη κι αν το ήθελε ο προπονητής. Ο Ολυμπιακός έχει τις μονάδες για να τον σταματήσει, όμως τόσο ο Λέτο μαζί με τον Κλέιτον είναι σε καλή κατάσταση».
Για τα παιχνίδια του Άρη με τον ΟΦΗ και του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό, υπογράμμισε:

«Ο ΟΦΗ έδειξε καλή συμπεριφορά στα τελευταία παιχνίδια, θα έχει δύσκολο έργο ο Άρης. Δεν είναι ματς χωρίς αύριο, υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη. Νομίζω πάντως ότι είναι θέμα χρόνου να ανακάμψει ο Άρης. Αυτή είναι μια δύσκολη αναμέτρηση, όμως με την αλλαγή προπονητή και παιχνίδι με παιχνίδι κάποια παιδιά ίσως να θέλουν να υπερβάλλουν εαυτό για να μείνουν στην ενδεκάδα ήνα μπουν σε αυτή. Οπότε, υπάρχει ένα επιπρόθετο κίνητρο στους παίκτες του Άρη για να παίξουν.
Για το ματς του ΠΑΟΚ, εκτιμώ ότι είναι ένας εξαιρετικά επικίνδυνος αντίπαλος ο Παναιτωλικός. Θέλει προσοχή, είναι ομάδα που μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Έχει έμπειρους παίκτες, καλή ψυχολογία, οικονομική σταθερότητα, ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός για να πάρει τη νίκη».
Για τα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής είπε:
» Η Δόξα χτίστηκε με καινούργια παιδιά, χωρίς να έχει δύσκολα φιλικά στα πόδια της και τη συνοδεύουν πολλά ερωτηματικά, ενώ ο Πανιώνιος ταλανίζεται από προβλήματα. Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε με το σκεπτικό να επανέλθει στη Σούπερ Λίγκα, καθοδηγείται επό έναν πολύ καλό προπονητή όπως είναι ο Γιώργος Παράσχος και έχω την εντύπωση ότι μπορεί να ξεκινήσει θετικά, αν και ο αντίπαλςο είναι πολύς καλός. Η Κέρκυρα άλλαξε προπονητή που ίσως να μην ξέρει ακόμη τα δεδομένα της ομάδας και τους παίκτες απέναντι στον Εργοτέλη που ως τώρα μας έχει εκπλήξει αρνητικά, αν κιαι έχει καλό προπονητή και όλα τα δεοδμένα για να κάνει καλή πορεία».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: