Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Aνακοινώνει τον "άρχοντα" του ντέρμπι!!

Tο παρασκήνιο «οργιάζει» τις τελευταίες ηµέρες µε αφορµή το όνοµα του Tάσου Kάκου, για τον οποίο στο παρελθόν ο Oλυµπιακός έχει εκφράσει αντιρρήσεις.
Aνακοινώνει τον "άρχοντα" του ντέρμπιΗ ώρα του ορισµού για τον διαιτητή που θα σφυρίξει στο σαββατιάτικο ντέρµπι των δύο «αιωνίων», του Oλυµπιακού και του Παναθηναϊκού, στο «Γεώργιος Kαραϊσκάκης» έφτασε. H EΠO, διά της νοµικής της υπηρεσίας σύµφωνα µε κάποιους, βάζει «stop» στον Kερκυραίο, αφού υποστηρίζει ότι υπάρχει κώλυµα βάσει του άρθρου 38 του κανονισµού διαιτησίας επειδή την προηγούµενη αγωνιστική ήταν 4ος στο ντέρµπι του Παναθηναϊκού µε την AEK. Σύµφωνα µε το συγκεκριµένο άρθρο... «απαγορεύεται ορισµός τέταρτου διαιτητή σε αγώνα της ίδιας οµάδας την επόµενη αγωνιστική». O Kάκος λοιπόν, όπως υποστηρίζουν ανεπίσηµα στην οµοσπονδία και την KEΔ, δεν µπορεί να οριστεί στη µάχη των «αιωνίων». Tο... θέµα, όµως, είναι ότι από το ξεκίνηµα του πρωταθλήµατος υπάρχουν 10 παρόµοιες περιπτώσεις όπου διαιτητής ήταν 4ος σε αγώνα µιας οµάδας και 1ος σε παιχνίδι της ίδιας οµάδας την ακριβώς επόµενη αγωνιστική ή και το αντίστροφο. Oυδείς, όµως, είπε τίποτα στον Kύρο Bασάρα που κάνει τους ορισµούς και αποδεικνύεται ότι έχει διαφορετική άποψη για τον κανονισµό από τη νοµική υπηρεσία της EΠO.
Xαρακτηριστικό παράδειγµα ο Πέτρος Kωνσταντινέας, ο οποίος την 5η αγωνιστική ήταν 4ος στον αγώνα της AEK µε τον Πανιώνιο στη Nέα Σµύρνη και την εποµένη διαιτήτευσε στο ντέρµπι της Eνωσης µε τον Oλυµπιακό. Tότε, όµως, κανείς δεν έκανε λόγο για κώλυµα του Mεσσήνιου!
Σε ό,τι αφορά τους υποψηφίους, είναι µετρηµένα κουκιά! O Παναθηναϊκός φέρεται να µην επιθυµεί τους Γιάχο και Kωνσταντινέα, ο Oλυµπιακός δεν θέλει τους Tριτσώνη και Kάκο, ο Σπάθας και ο Σιδηρόπουλος δεν έχουν δικαίωµα ορισµού, ενώ ο Kουκουλάκης συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες. Kαι έτσι, «τελειώνει» η λίστα των διεθνών.
Tο πιο πιθανό σενάριο είναι να επιλεγεί τελικά ο Θανάσης Γιάχος, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόµενο να επιλεγεί όνοµα εκτός λίστας διεθνών (Mήτσιος).
Πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: