Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Θέλει ΠΑΟΚ ο Χερέα


Ο Χερέα δεν δέχθηκε την πρόταση που του κατέθεσε ο ισχυρός άνδρας της Ραπίντ, Τζορτζ Κόπος. Η συνάντηση έγινε με στόχο να συζητηθεί η προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας του πρώτου με την Ραπίντ, αφού ο Ρουμάνος μέσος μπορεί από τον προσεχή Γενάρη να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί, αλλά το ραντεβού ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.
"Ο Κόπος προσπαθεί σκληρά να μην χάσει έναν από τους πιο πολύτιμους παίκτες του. Ο Χερέα συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, αλλά εξακολουθεί να διστάζει να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, ελπίζοντας ότι θα λάβει προσφορά από το εξωτερικό", γράφεται συγκεκριμένα στο κείμενο που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα "prosport.ro".
Το δάνειο
Επίσης, γίνεται γνωστό ότι: "Γνωρίζοντας ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του, ο Κόπος επιμένει να επεκτείνει την συνεργασία μαζί του. Πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος γύρος των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο, αλλά παρά το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης της Ραπίντ έχει δανειστεί για να καλύψει τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή, ο τελευταίος δεν δέχεται να υπογράψει".


Τον θέλει ο Μπόλονι



Στη συνέχεια το δημοσίευμα αναφέρεται στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: "Χωρίς αμφιβολία ο Χερέα επιθυμεί να βρεθεί συμβόλαιο στο εξωτερικό. Ο Ρουμάνος μέσος ελπίζει ότι στο μέλλον θα υπάρξει μια ξένη ομάδα και αυτή κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο ΠΑΟΚ, αφού τον θέλει ο Μπόλονι".
Στο τέλος αναφέρεται πως ο Κόπος δεν θα παρατήσει την προσπάθεια που κάνει να τον πείσει να υπογράψει και γνωστοποιείται πως θα έχει νέο τετ α τετ με τον Χερέα.
Olapaok

Δεν υπάρχουν σχόλια: