Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Δεν φεύγει από το Καυτανζόγλειο!!

Η ομάδα του Ηρακλή υπήρχε πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να απομακρυνθεί από το Καυτανζόγλειο, εξαιτίας των επεισοδίων που συνέβησαν πριν μερικές μέρες στον αγώνα με τον Εθνικό Αγιονερίου. Ωστόσο, τιμωρήθηκε τελικά με επίπληξη και όχι με έξωση.
Δεν φεύγει από το Καυτανζόγλειο
Τα επεισόδια που συνέβησαν προκάλεσαν τον προβληματισμό των ανθρώπων του Σταδίου που συζητούσαν το ενδεχόμενο να απομακρυνθεί ο Ηρακλής από το Καυτανζόγλειο, καθώς στο συμφωνητικό υπάρχει ειδική ρήτρα σε περίπτωση επεισοδίων από τους οπαδούς του Ηρακλή.

Ωστόσο, η επιτροπή συνεδρίασε και αποφάσισε να μην κάνει έξωση στον Γηραιό, αλλά να τον τιμωρήσει με επίπληξη, ενώ τόνισε στους παράγοντες του συλλόγου να αναλάβουν τα έξοδα από τις ζημιές που δημιουργήθηκαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της επιτροπής:

«Συνεδρίασε χθες η Διοικούσα Επιτροπή του Καυτανζογλείου Εθνικού Σταδίου με μοναδικό θέμα: Τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν και οι φθορές του Σταδίου στον αγώνα Πρωταθλήματος ΗΡΑΚΛΗ-ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ.
Αφού εκτιμήθηκε και καταγράφηκε η συνολική ζημιά που υπέστη το Στάδιο συζητήθηκε και το ενδεχόμενο η Διοίκηση του Σταδίου να κάνει χρήση της παραγράφου 10 του ιδιωτικού συμφωνητικού που υπεγράφη μεταξύ του ΗΡΑΚΛΗ και της Διοίκησης του Σταδίου, όπου δίνεται η δυνατότητα καταγγελίας της σύμβασης εφόσον προκύψουν επεισόδια και φθορές στο Στάδιο.
Παρόλο που δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ούτε από τη μεριά του ΗΡΑΚΛΗ η Επιτροπή αξιολογώντας και την ιδιαίτερη κατάσταση που έχει περιέλθει ο Σύλλογος αλλά και το γενικότερο κλίμα στο χώρο του ποδοσφαίρου αποφάσισε τα εξής:
1.Να γίνει σύσταση και αυστηρή επίπληξη στους εκπροσώπους του Συλλόγου για τα επεισόδια επειδή δεν είχαν φροντίσει να δημιουργηθούν ομάδες περιφρούρησης.
2.Να αποκατασταθούν οι ζημιές με έξοδα του ΗΡΑΚΛΗ.
3.Να παρευρεθεί στο επόμενο ΔΣ εκπρόσωπος ή εκπρόσωποι της Διοίκησης τους για διευκρινήσεις.
4.Να μην κάνει χρήση του άρθρου 10 του ιδιωτικού συμφωνητικού για διακοπή της παραχώρησης του Σταδίου δίνοντας μια τελευταία ευκαιρία τόσο στο Σύλλογο που επί χρόνια φιλοξενείται στο Στάδιο, αλλά και στους ανθρώπους που πήραν την πρωτοβουλία να στηρίξουν την προσπάθεια.
Επειδή δεν έχουμε ρόλο δικαστή ούτε τιμωρού θέλουμε να συμπράττουμε στην μία θετική κατεύθυνση του ποδοσφαίρου γι' αυτό και θεωρούμε ότι κι αν και ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι στην ίδια κατεύθυνση δεν θα ξαναγίνουμε καν θεατές επεισοδίων στο Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο και πουθενά αλλού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: