Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

"Μια κακή παρένθεση"...!!

Ο πρόεδρος της διοικούσας Επιτροπής του Καυτανζογλείου, Ιωάννης Παπαϊωάννου, τόνισε πως όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι του Ηρακλή με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου ήταν "μια κακή παρένθεση", ενώ στην συνέχεια τοποθετήθηκε στην ανακοίνωση που εξέδωσαν σχετικά με τις ζημιές που υπέστη το γήπεδο την Κυριακή καθώς και για τον τρόπο που θα επιβιώσει το στάδιο.
"Μια κακή παρένθεση"...
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον "Libero 107,4":
Αναλυτικά όλα όσα είπε:
Για την ανακοίνωση: «Επειδή ακουστήκαν πολλά αναφορικά με την χρήση του Καυταντζόγλειου από τον Ηρακλή πρέπει να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Εμείς από πλευρά μας δεχτήκαμε πρόταση το καλοκαίρι από τον Ηρακλή να χρησιμοποιήσει το γήπεδο και ενώ ήδη ξέραμε πως έχει πέσει κατηγορία.Αυτή την πρόταση η οποία όμως ήταν μόνο στα λόγια τίποτα επίσημο μου την είχε κάνει ο κ. Παντελή. Αφού έφυγε ο κ. Παντελή τότε δέχτηκα ένα έγγραφο από τον πρόεδρο του Γ.Σ. Ηρακλής που και αυτός μου ζητούσε το γήπεδο ως έδρα της ομάδας. Κάναμε έτσι ένα συμφωνητικό όπως γίνεται κάθε χρόνο ανάμεσα σε μας και τον Ηρακλή για να του παραχωρήσουμε το γήπεδο.
Βέβαια αφού δεχτήκαμε να παραχωρήσουμε το γήπεδο ζητήσαμε και κάποιες εγγυήσεις καθώς επίσης και να πληρώνει κάποια εξτρά θέματα όπως πχ ρεύμα, νερό κτλ. και αυτό κυρίως για να μην την επιβαρύνουμε με άλλα πράγματα στην δύσκολη αυτή στιγμή που περνάει. Αλλά είχαμε κάνει ένα ακόμη συμφωνητικό το οποίο έλεγε πως στο παραμικρό έκτροπο που θα γινόταν θα έσπαγε η συμφωνία μας. Γνωρίζοντας όμως την δυσκολία της κατάστασης και για αυτό δεν θέλαμε να είμαστε εμείς η αφορμή να μην καταφέρουν στην προσπάθεια που κάνουν. Για αυτό τον λόγο συνεδριάσαμε χτες και αποφασίσαμε να μην κάνουμε κάτι απλά πρέπει και αυτοί πλεόν να είναι πιο προσεκτικοί».
Για τις ζημιές: «Οι ζημιές είναι αρκετές και έχουν να κάνουν με πόρτες τις οποίες έσπασαν, κάποια καρεκλάκια. Το συνολικό ύψος της ζημιάς δεν έχει καταγραφεί αλλά θα φανεί στη συνέχεια από το συνεργείο που θα τα αντικαταστήσει όλα αυτά».
Για το αν το συντηρεί το κράτος ως εθνικό στάδιο: «Ναι το συντηρεί το κράτος 100%. Όλα τα πληρώνει η Γ.Γ.Α.»
Για τις οικονομικές υποχρεώσεις του Ηρακλή ως προς το γήπεδο: «Ο Ηρακλής καταρχάς δεν έκανε εκκαθάριση των εισιτηρίων πέρσι. Οι ομάδες που δεν έχουν δικό τους γήπεδο και νοικιάζουν κάποιο πρέπει να δίνουν ένα κομμάτι από τα εισιτήρια στο γήπεδο. Πάντως εμείς τον Ηρακλή του κάναμε πολλές παρατηρήσεις αλλά δεν έκαναν τίποτα».

Για αυτό που είπαν οι οπαδοί πως ο Ηρακλής βοήθησε το Καυταντζόγλειο: «Είναι αλήθεια πως η αίγλη που δίνει ένας χώρος από την χρήση μιας ομάδας είναι μεγάλο πράγμα. Ο Ηρακλής με την χρησιμοποίηση του γηπέδου έφερε αρκετά έσοδα. Αλλά από την ανακαίνιση και μετά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Πάντως ξεκινήσαμε μια διαδικασία να αξιοποιήσουμε αλλιώς το Καυταντζόγλειο κάνοντας για παράδειγμα εργομετρικά εργαστήρια και άλλα τέτοια. Πάντως αυτό που ξέρω είναι πως χρειαζόμαστε έσοδα για να μην υπάρξουν προβλήματα στην συνέχεια».
Κλείνοντας ο κ. Παπαϊωάννου τόνισε: «Μακάρι αυτό που έγινε την Κυριακή να ήταν μια παρένθεση και για αυτό τον λόγο αποφασίσαμε να του δώσουμε μία ευκαιρία. Θέλουμε να στηρίξουμε τον Ηρακλή έτσι ώστε να ξαναφτάσει στο σημείο όπου πρέπει και αξίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: