Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

O Σουλεάπ υπέγραψε την εξόφληση!

Ο Μάριους Σουλεάπ υπέγραψε την εξοφλητική επιστολή , η ρουμάνικη Ομοσπονδία την έστειλε στην FIFA και πλέον η Παγκόσμια Ομοσπονδία θα αποφασίσει το αν θα κάνει δεκτή την αίτηση ανάκλησης της απόφασης αφαίρεσης βαθμών προς τον ΟΦΗ!
O Σουλεάπ υπέγραψε την εξόφληση!
Αυτό θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όπως η FIFA ενημέρωσε τους ανθρώπους του ΟΦΗ. Ο Σουλεάπ κατέθεσε το χαρτί στην Ρουμάνικη Ομοσπονδία και αυτή με την σειρά της στην FIFA.
Ενώ η Σούπερ Λίγκ, μετέθεσε για την επόμενη εβδομάδα, την συνεδρίαση της, που είναι αποκλειστικά για το θέμα του ΟΦΗ. Στον ΟΦΗ αισιοδοξούν ότι η αίτηση ανάκλησης της απόφασης αφαίρεσης των έξι βαθμών θα γίνει αποδεκτή από την Παγκόσμια Ομοσπονδία και η κρητική ομάδα, θα αποφύγει τις περιπέτειες στην υπόθεση αυτή.
Εξελίξεις αναμένονται όμως και για την υπόθεση Βατσινά, καθώς ο Νίκος Μαχλάς και οι νομικοί των δυο πλευρών βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία τα τελευταία 24ωρα.
Αν μέχρι το βράδυ δεν υπάρξει συμφωνία, το πιθανότερο είναι ότι η πλευρά του ΟΦΗ θα ζητήσει αναβολή στο δικαστήριο της Παρασκευής.
Πηγή: gentikoule.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: