Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Γκορί: «Όλα θα πάνε καλύτερα στη συνέχεια»


kg

Στο «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο Μάρκους Γκορί. Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο κακό ξεκίνημα του «Δικεφάλου» μέχρι τώρα, παράλληλα όμως δεν έκρυψε την αισιοδοξία του πως όλα θα πάνε καλύτερα στην πορεία.
Αναλυτικά τα όσα είπε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»
Για το παιχνίδι με την Ρίγα: «Δεν ήμασταν κακοί, απλά στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε λάθη, τους κλείσαμε αλλά δεν ήταν αρκετό».
Για το αν πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να ανατρέψει τους εις βάρος του επτά πόντους στον επαναληπτικό: «Όλα είναι πιθανά, στον επαναληπτικό θα παίζουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο μας και η φανταστική ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί θα είναι έξτρα κίνητρο για να πάρουμε μια μεγάλη νίκη».
Για τον αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση του Eurocup: «Φυσικά και μπορούμε, πρέπει φυσικά να πάρουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας, ξεκινώντας από την Σόλε».
Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει δύο παιχνίδια σε μια εβδομάδα: «Είναι δύσκολο αλλά η ομάδα διαθέτει επαγγελματίες παίκτες, οι οποίοι πρέπει να έχουν ψυχολογία αλλά και ικανότητα να τα καταφέρουν».
Για τις φήμες που θέλουν το Μαρούσι να μην κατεβαίνει στον παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο, εμείς δουλεύουμε για κάθε παιχνίδι το ίδιο. Με όποιον και να παίζουμε πρέπει να ήμαστε συγκεντρωμένοι για να παίρνουμε το αποτέλεσμα».
Τέλος για το μέχρι τώρα αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας δήλωσε: «Έπρεπε να ξεκινήσουμε καλύτερα, η ομάδα διαθέτει πολλούς καινούριους παίκτες και ακόμα δε βρισκόμαστε όπως θα έπρεπε. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλύτερα στη συνέχεια».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: