Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Δέλλας… ψήφισε!!

Σύστημα 4-3-3 με τον Ανάκογλου αντί του Πλατέλλα προκρίνει ο Τραϊανός Δέλλας για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Τετάρτη.

Ο Δέλλας… ψήφισε
«Δαγκωτό» δεν είναι, αφού το σκέφτηκε για πολλές μέρες. Όμως ο Τραϊανός Δέλλας φαίνεται πως καταστάλαξε σε ό,τι αφορά τόσο τη διάταξη, όσο και τα πρόσωπα που θα την επανδρώσουν για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Τετάρτη.

Στην προπόνηση της Δευτέρας ο προπονητής «Ένωσης» φαίνεται πως κατέληξε στο 4-3-3 προτιμώντας τον Ανάκογλου αντί του Πλατέλλα. Ο «Κολοσσός» φαίνεται πως αποφάσισε να τοποθετήσει τον Γιόχανσον αμυντικό χαφ και δίπλα του, σε ρόλο εσωτερικών μέσων, τους Σιμόες και Ανάκογλου, ενώ οι Βάργκας και Μπουονανότε θα αποτελούν τα στηρίγματα του Αραβίδη, που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Το εναλλακτικό πλάνο του Δέλλα ήταν το 4-2-3-1, με τους Γιόχανσον και Σιμόες στον άξονα, τον Μπουονανότε «δεκάρι», τους Πλατέλλα και Βάργκας στα άκρα και τον Αραβίδη σέντερ φορ.

Η άμυνα έχει «κλειδώσει» εδώ και μέρες, με τους Μπαρόχα στο τέρμα, Τζανετόπουλο και Κολοβέτσιο στόπερ, και τους Γκάλο και Σοϊλέδη στα άκρα της άμυνας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: