Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Όλη η Ιταλία στο πλευρό του Νικόλο Μπριγκέντι!!

Αισιόδοξα μηνύματα για την κατάσταση της υγείας του Νικόλο Μπριγκέντι. Αποχώρησε από την μονάδα εντατικής θεραπείας μετά την εγχείριση στο πάγκρεας.

Όλη η Ιταλία στο πλευρό του Νικόλο Μπριγκέντι!
Σοκαρισμένη η Ιταλία παρακολουθεί με αγωνία την προσπάθεια του Νικόλο Μπριγκέντι να κρατηθεί στη ζωή!

Ο αμυντικός της Βιντσέντζα βάσει των πληροφοριών που μεταφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ παραμένει στο νοσοκομείο αλλά όχι στην μονάδα εντατικής θεραπείας κάτι που έχει φέρει ελπίδα για βελτίωση της υγείας του στους υπεύθυνους.

Ο Μπριγκέντι μεταφέρθηκε εσπευσμένα το βράδυ του Σαββάτου στο νοσοκομείο όταν ξαφνικά ένιωσε έντονους πόνους, μετά από χτύπημα που δέχθηκε στην κοιλιά στο παιχνίδι με την Κόμο. Εκεί αποδείχθηκε πως η κατάστασή του είναι εξαιρετικά σοβαρή. Μετά από εξετάσεις που του έγιναν διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη στο πάγκρεας με αποτέλεσμα να πρέπει άμεσα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

«Πρόκειται για μια εξαιρετικά περίπλοκη επέμβαση, η οποία τελικά ήταν επιτυχής. Είμαστε αισιόδοξοι, αλλά θα πρέπει να δούμε και την εξέλιξη της υγείας του. Μπορεί να χρειαστούν τέσσερις ή πέντε ημέρες για να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του. Είναι πραγματικά εξαιρετικά σπάνιο αυτό που του συνέβη», υπογράμμισε ο γιατρός της Βιτσέντζα μετά την επιτυχημένη εγχείρηση που έκανε.

Οι γιατροί υποστηρίζουν ότι η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή αλλά δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: