Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Μπλακ άουτ στον Άγιο Κοσμά!

Νέο πρόβλημα προέκυψε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, αφού η σφοδρή κακοκαιρία προκάλεσε σοβαρό ηλεκτρολογικό πρόβλημα και μπλακ άουτ στο αθλητικό κέντρο.

Μπλακ άουτ στον Άγιο Κοσμά
Σοβαρό πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά προέκυψε μετά την σημερινή σφοδρή κακοκαιρία.

Όπως ενημέρωσε η ΓΓΑ, οι ενέργειες έχουν ξεκινήσει για την αποκατάσταση της ζημιάς, όμως προς το παρών δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι ξενώνες και τα γραφεία.

Η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού:

«Κατά τη διάρκεια της σημερινής σφοδρής κακοκαιρίας προέκυψε σοβαρό ηλεκτρολογικό πρόβλημα στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Κοσμά, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή της ηλεκτροδότησης στους ξενώνες των αθλητών και στους χώρους της διοίκησης.
Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημερώνει ότι η διοικούσα επιτροπή του Αθλητικού Κέντρου έχει ήδη προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος. Άμεσα κλήθηκε ηλεκτρολόγος της εταιρείας που ελέγχει τους υποσταθμούς και διαπίστωσε ότι έχει υποστεί σοβαρότατη βλάβη ο κεντρικός μετασχηματιστής μέσης τάσης 1000 KVA, που ηλεκτροδοτεί το σύνολο των ξενώνων και των γραφείων της διοίκησης.

Η διοικούσα επιτροπή του Αγίου Κοσμά ενημέρωσε τους αθλητές που διαμένουν στους ξενώνες και δραστηριοποιήθηκε για την όσο το δυνατόν συντομότερη αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: