Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Ρότζερς: «Τα αποτελέσματα θα έρθουν»

Αισιόδοξος για την ανάκαμψη της ομάδας του, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Μπρένταν Ρότζερς, που θεωρεί πως είναι θέμα χρόνου να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα για τη Λίβερπουλ.

Ρότζερς: «Τα αποτελέσματα θα έρθουν»
Μπορεί να είναι ο κύριος αποδέκτης της γκρίνιας των οπαδών της Λίβερπουλ εξαιτίας των κακών αποτελεσμάτων, αλλά ο Μπρένταν Ρότζερς δεν πτοείται ιδιαίτερα και θεωρεί ότι είναι θέμα χρόνου να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα για την ομάδα του.

Ο τεχνικός των «κόκκινων» σε δηλώσεις του, εξέφρασε την πεποίθηση του ότι τα θετικά αποτελέσματα θα έρθουν σύντομα για την ομάδα του Μερσεϊσάιντ, ενώ τόνισε πως πρέπει οι «reds» να προχωρούν βήμα-βήμα.

«Η σκληρή δουλειά ανταμείβει και αυτό είναι ακριβώς που πρόκειται να συμβεί. Είναι θέμα χρόνου μέχρι να έρθουν τα αποτελέσματα που θα μας ανταμείψουν. Νομίζω ότι εμπιστοσύνη θα αυξηθεί με τα αποτελέσματα» σχολίασε ο τεχνικός της Λίβερπουλ στην ιστοσελίδα της ομάδας.

«Εμείς απλά πρέπει να οικοδομήσουμε αυτήν την εμπιστοσύνη μέσω της προπόνησής μας, μέσα από τα παιχνίδια, χρειάζεται να προχωράμε βήμα-βήμα, να κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι και ελπίζω πως μια καλή επίδοση θα φέρει και αποτελέσματα. Είναι σίγουρο ότι εάν οι παίκτες συνεχίσουν να εργάζονται όπως μέχρι σήμερα σε καθημερινή βάση, θα εισπράξουν γρήγορα την ανταμοιβή τους», πρόσθεσε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: