Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Τα μπόνους του Μπερμπάτοφ!

Κοντά στο 1.6 εκ. ευρώ θα φτάσει το συμβόλαιο του Μπερμπάτοφ, το οποίο περιλαμβάνει μπόνους επίτευξης στόχων, αλλά και ρήτρα αποδέσμευσης με δική του υπαιτιότητα.

Τα μπόνους του Μπερμπάτοφ
Ο ΠΑΟΚ έκανε την υπέρβαση με την απόκτηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, με τις απολαβές του παίκτη να μπορούν να φτάσουν ακόμα και το ποσό των 1,6 εκ. ευρώ, πράγμα που καθορίζεται από διάφορες παραμέτρους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Livesport», το συμβόλαιο του Βούλγαρου επιθετικού ξεκινάει από τα 500.000 ευρώ, ενώ μπορεί μαζί με τα μπόνους να φτάσει τις 950.000 καθαρά.

Φαίνεται πως το συμφωνηθέν ποσό των 500.000 ευρώ που θα λάβει φέτος ο Μπερμπάτοφ, μπορεί ακόμα και να διπλασιαστεί αν καταφέρει ο ποδοσφαιριστής να υλοποιήσει τους στόχους που προβλέπονται στη συμφωνία.

Αυτό θα συμβεί αν ο ΠΑΟΚ κατακτήσει το πρωτάθλημα, οπότε στον λογαριασμό του Μπερμπάτοφ θα προστεθούν επιπλέον 200.000 ευρώ, ενώ ακόμα 50.000 θα εισπράξει ο παίκτης, αν ο «δικέφαλος του Βορρά» προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League.

Παράλληλα από 50.000 ευρώ θα λάβει επιπλέον, όταν συμπληρώσει τις 10 συμμετοχές σε επίσημα παιχνίδια, ενώ ακόμα 50.000 θα λαμβάνει για κάθε επιπλέον πέντε παιχνίδια. Αυτό συνεπάγεται πως το κασέ του παίκτη μπορεί να φτάσει ακόμα και τις 200.000 ευρώ επιπλέον, σε περίπτωση που φτάσει τις 25 συμμετοχές σε επίσημα ματς.

Με απλά μαθηματικά το άθροισμα των μπόνους αγγίζει τις επιπλέον 450.000 ευρώ, που θα εισπράξει στο χέρι ο Μπερμπάτοφ, αν έχει γεμάτη σεζόν. Ταυτόχρονα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα καλύψει και το ποσό της εφορίας, πράγμα που συνεπάγεται ότι μιλάμε για ποσό της τάξεως των 1,6 εκ. ευρώ.

Στο συμβόλαιο τέλος, υπάρχει ρήτρα που επιτρέπει στον ποδοσφαιριστή να λύσει το συμβόλαιο όποτε επιθυμήσει με 500.000 ευρώ, με δική του υπαιτιότητα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: