Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Όταν θα έρθει η ΑΕΚ…!!

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.grγια την πρόκληση που έρχεται την Τετάρτη (23.9), με την ΑΕΚ να φιλοξενείται στην Τούμπα.

Όταν θα έρθει η ΑΕΚ…

Με τον ΠΑΟΚ να έχει ένα σωρό δικαιολογίες για τη μετριότητα, αλλά, όταν φέρνει το «διπλό» στη Βέροια ή όταν διαλύει την Μπρόντμπι, δεν υπάρχει… λόγος ανησυχίας. Προφανώς, όλα δουλεύουν ρολόι κι ο Τούντορ είναι ο καλύτερος.

Δεν θα περίμενε κανείς διαφορετική λογική είτε από την οπαδική προσέγγιση των πεπραγμένων, που ενδεχομένως, αν δεν υπήρχε το εντυπωσιακό διπλό στη Βέροια να γινόταν ήδη κουβέντα για την απομάκρυνση του Κροάτη, είτε από τον γνωστό δημοσιογραφικό χυλό, που στηρίζει προσωπικότητες με βάση τις διαθέσεις του και τις εισροή πληροφοριών…

Σε κάθε περίπτωση, αν απομονώσουμε ότι αυτός άνθρωπος από την Κροατία έχει ένα μικρό θέμα στην πειθαρχία που την εφαρμόζει επιλεκτικά… τη δουλίτσα του την κάνει κι αν βρεθεί κάποιος να τον στηρίξει μέχρι τέλος, δεν αποκλείεται να αρέσει σ΄ όλους μας. Να μας κάνει τον συμπαθήσουμε γι αυτό που έφτιαξε κι όχι για αυτά που λέει για να γίνει αρεστός.

Η ΑΕΚ στο δρόμο του ΠΑΟΚ, στο χρονικό που σημείο που έρχεται να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό, είναι προφανώς μια πρόκληση και μοιάζει βουνό αν κοιτάξει κανείς ποια ακριβώς είναι η εικόνα του γηπεδούχου και ειδικά στην Τούμπα.

Και βέβαια, ποια είναι η εικόνα του αντιπάλου.

Το σίγουρο είναι ότι μοιάζει περισσότερο να είναι μια πρόκληση για τον ΠΑΟΚ, ώστε να βρει την αφετηρία του, διότι ό,τι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα, δε… φτουράει. Χρειάζεται να αποδείξει ότι οι αλλαγές που έγιναν και η προσθήκη ενός λαμπερού ονόματος, θα πρέπει να αποδώσουν ουσιαστικά.

Προσωπικά θα μπορούσα να δώσω περισσότερο χρόνο σε έναν προπονητή που προσπαθεί να αλλάξει πολλά και δεν ολοκλήρωσε ακόμη την αναδόμηση (έπεται συνέχεια τον Ιανουάριο), αλλά, ειδικά μέσα από τα μεγάλα παιχνίδια, όπως αυτό με την ΑΕΚ, δεν υπάρχουν μεγάλα περιθώρια υπομονής και όλοι περιμένουν το απόλυτα θετικό.

Κάπως έτσι, με θετικά αποτελέσματα, έστω και με γρήγορους ρυθμούς, η νέα ομάδα αποκτά ταυτότητα και ο ΠΑΟΚ τη χρειάζεται.

Υ. Γ. Δεν συγκρίνουμε ποδοσφαιρικά μεγέθη. Να το ξεκαθαρίσουμε. Ο Περέιρα, άργησε στην προπόνηση ξεκινώντας το ταξίδι του από την Αργεντινή, για να έρθει μάλιστα μία μέρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη της προετοιμασίας. Και τιμωρήθηκε με… εξοστρακισμό. Ο Μπερμπάτοφ ξεκίνησε από τη γειτονική Βουλγαρία, το αυτοκίνητό του «έμεινε» και έχασε ολόκληρη την προπόνηση κι ο… Ιγκόρ ο μάστορας μόνο που δεν έσπευσε να το επισκευάσει. Μάλιστα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: