Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Αποκάλυψη ο Οικονόμου στην Μπολόνια!

Ο Μάριος Οικονόμου ήταν εκ των κορυφαίων στη σημαντική νίκη της Μπολόνια επί της Φροζινόνε για την τέταρτη αγωνιστική της Serie A. Πώς σχολίασε ο ιταλικός Τύπος και ο ίδιος την απόδοσή του.

Αποκάλυψη ο Οικονόμου στην Μπολόνια

Ο 23χρονος αμυντικός, που προέρχεται από τα Γιάννενα, ήταν από τους πρωταγωνιστές στη νίκη της Μπολόνια επί της Φροζινόνε με 1-0 για την τέταρτη αγωνιστική της Serie A.

Το Tuttomercato τον βαθμολόγησε με 6,5, υψηλότερο «σκορ» για την ομάδα του, αναφέροντας πως «… ήταν μεταξύ των κορυφαίων του γηπέδου. Αμύνθηκε σωστά και με πειθαρχία, ενώ ήταν πάντα επικίνδυνος στις προωθήσεις του στις στημένες φάσεις. Έκανε και την ασίστ στο γκολ του Μουνιέ».

Ο ίδιος ήταν συγκρατημένος στις δηλώσεις του. «Ήταν μια σημαντική νίκη για να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση. Δουλεύουμε σκληρά, αλλά είμαστε ακόμη νέα ομάδα. Έχουμε 25 νέα πρόσωπα και χρειαζόμαστε χρόνο, αλλά σας διαβεβαιώνω πως είμαστε σε καλό δρόμο», τόνισε.

Όσο για το ενδεχόμενο μεταγραφής, είπε: «Ποτέ δεν μιλώ γι’ αυτά τα πράγματα. Δεν πρόκειται να φύγω τώρα, αλλά όταν έρθει η ώρα. Νιώθω καλά στην Μπολόνια, είναι ένας σύλλογος με σχέδιο και μπορεί να με βοηθήσει να εξελιχθώ. Κάθε πράγμα στον καιρό του».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: