Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Μέσα «Παπ», Κλάους - Εκτός ο Βίτορ

Με προβλήματα ολοκληρώθηκε (για άλλη μία φορά) η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ. Κανονικά Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης.

Μέσα «Παπ», Κλάους - Εκτός ο Βίτορ
Σε δύο ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν αισθητά στην επίθεση υπολογίζει ο Γιώργος Γεωργιάδης για την αυριανή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Δημήτρη Ππαπαδόπουλο να συμμετέχει κανονικά στη σημερινή προπόνηση (προέρχεται από θλάση στο δικέφαλο) και τον Στέφανο Αθανασιάδη (που σήμερα έκανε θεραπεία).

Δεν ισχύει το ίδιο, όμως, για τον Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και κρίθηκε προτιμότερο να μείνει εκτός αποστολής. Επίσης, από την εξέδρα της Τούμπας θα παρακολουθήσουν τον αγώνα οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Εγιάλ Γκολάσα, Δημήτρης Σαλπιγγίδης κι ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στην αριστερή γάμπα.

Η προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, πέρα από την καθιερωμένη προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική και στην αντιμετώπιση των στημένων φάσεων.

Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι οι: Ιτάνζ, Γλύκος, Σκόνδρας, Κίτσιου, Ρατς, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Κόστα, Παπαγιαννόπουλος, Κάτσε, Τζιόλης, Νομπόα, Σαββίδης, Μαντούρο, Μακ, Πόζογλου, Περέιρα, Αθανασιάδης, Κουλούρης, Παπαδόπουλος. Η αποστολή θα συγκεντρωθεί στις 19:30 στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: