Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Νιόπλιας: «Καλύτερος ο ΠΑΟ, να το πάρει ο ΟΣΦΠ»

Ο Νίκος Νιόπλιας δεν είχε πρόβλημα να πει πως ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα των play offs και πως ο Ατρόμητος θέλει Κυπελλούχο τον Ολυμπιακό για να μη χαθεί μια θέση για το Europa League.

Νιόπλιας: «Καλύτερος ο ΠΑΟ, να το πάρει ο ΟΣΦΠ»
Αν μη τι άλλο, είναι ειλικρινής… Ο Νίκος Νιόπλιας δεν δίστασε να δηλώσει πως κατά τη γνώμη του ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα των play offs, αλλά και πως σαν προπονητής του Ατρομήτου θέλει ο Ολυμπιακός να κατακτήσει το Κύπελλο για να είναι σίγουρα στην Ευρώπη η ομάδα του.

«Βάσει ποιότητας ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα. Μπορεί το τελείωμά του στο πρωτάθλημα να μην ήταν το καλύτερο, αλλά όταν οι παίκτες του είναι καλά και έχουν έναν μεγάλο στόχο, είναι η πιο καλή ομάδα. Φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά θέλουμε κι εμείς να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν θέλω να πάμε για να παίξουμε ένα παιχνίδι και να περάσει, δεν θέλω να βλέπω αυτό το πράγμα», δήλωσε στη Nova.

Όσο για τον τελικό Κυπέλλου, είπε: «Μέσα μας θέλουμε να το πάρει ο Ολυμπιακός για να μην έχουμε πρόβλημα και να ησυχάσουμε, αλλά σαν άνθρωποι του ποδοσφαίρου θέλουμε να γίνει ένας καλός τελικός και να κερδίσει ο καλύτερος». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: