Σάββατο 23 Μαΐου 2015

«Ο Ηρακλής έχει βάση να χτίσει υπερομάδα»

Ο Παύλος Μυροφορίδης, ως τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ηρακλής, μίλησε για τους στόχους των «κυανόλευκων» τόσο στο φετινό πρωτάθλημα όσο και στο επόμενο που θα τους βρει στη μεγάλη κατηγορία. Αναφέρθηκε στον σχεδιασμό, τη λειτουργία και την αδειοδότηση του Ηρακλή σε μια εκ βαθέων συνέντευξη που παραχώρησε στην «ΑRΕΝΑ TV».
* «Οταν στα πρώτα πέντε παιχνίδια έχεις δώδεκα βαθμούς, στα επόμενα πέντε παιχνίδια μπορεί να μην χρειαστεί ούτε πόντος. Εμείς θέλουμε να το δούμε ρεαλιστικά και περιμένουμε να κλείσει και ρεαλιστικά η άνοδος», τόνισε αρχικά για να συνεχίσει: «Η πίεση ήταν πολύ μεγάλη και έπρεπε να πάρουμε το παιχνίδι οπωσδήποτε. Στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Λάρισα ακούστηκαν πολλά πράγματα για εμένα και τον Νίκο Παπαδόπουλο και έλεγαν πως το… δώσαμε. Θέλαμε τη νίκη και γι’ αυτό πανηγυρίσαμε έτσι. Ζούσαμε με αυτό έναν μήνα και βγήκε από μέσα μας. Δεν μας χαρίστηκε κανείς και ούτε εμείς κάνουμε χάρες».
*Για τη συνέχεια της συνεργασίας του με τον Ηρακλή, σχολίασε: «Πρέπει να ανέβει η ομάδα κατηγορία και μετά θα μιλήσω με τον πρόεδρο για να δούμε τι θα γίνει. Δεν θεωρείται τίποτα και κανείς δεδομένος στο ποδόσφαιρο. Ο στόχος ο δικός μου ήταν ο Ηρακλής να ανέβει κατηγορία».
*Αν ο Ηρακλής μπορέσει να ανταποκριθεί τη νέα σεζόν, στην περίπτωση που δεν εξασφαλίσει την αδειοδότηση, απάντησε: «Αν δεν πάρει άδεια ο Ηρακλής δεν θα πειραχτεί η ομάδα σε τίποτα και όλα θα είναι μια χαρά. Αυτή η ομάδα χρειάζεται ελάχιστες προσθαφαιρέσεις. Υπάρχει πολύ μικρός μέσος όρος ηλικίας και αυτή η ομάδα θα είναι καλύτερη από τουλάχιστον δέκα ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Μπορεί να μην γίνει καμία μεταγραφή και να προχωρήσουμε έτσι και αυτή θα είναι η εισήγησή μου. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν πάρα πολλοί ταλαντούχοι νέοι παίκτες. Αν δεν έχει πρόβλημα η ομάδα με τη λειτουργία της, η άδεια θα κάνει πιο πολύ κακό στον Ηρακλή παρά καλό. Ο Ηρακλής έχει μια βάση και πάνω στη βάση πρέπει να χτίσει μια υπερομάδα. Όλες οι μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα έχουν χτιστεί πάνω σε Έλληνες παίκτες».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: