Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Μια «γροθιά» ως την άνοδο!

Η κατάληξη της φετινης χρονιάς στη Γ' Εθνική μόνο καλή δεν ήταν για τον Άρη, γεγονός που σίγουρα βαραίνει όλους τους συντελεστές της φετινής πορείας, διοικήσεις, προπονητές, και παίκτες.

Στο άκουσμα της είδησης πως θα χρειαστεί να περιμένουν ένα σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα μετά το τέλος των επίσημων υποχρεώσεων τους στο πρωτάθλημα, ούτως ώστε ενδεχομένως να δώσουν αγώνα μπαράζ για την άνοδο στη Β’ Εθνική, κάποιοι ποδοσφαιριστές του Αρη εξέφρασαν μια σχετική… απογοήτευση. Αντιλαμβανόμενοι, όμως, πως και οι ίδιοι έχουν σημαντικό μερίδιο ευθύνης, εκφράζουν πλέον ανοικτά τη διάθεσή τους να παραμείνουν μια «γροθιά» συνεχίζοντας τις προπονήσεις με αμείωτους ρυθμούς, ούτως ώστε να είναι πανέτοιμοι, όποτε κι αν πραγματοποιηθούν τα ενδεχόμενα μπαράζ.

Οι εμπειρότεροι, μάλιστα, είναι αυτοί που συμβουλεύουν τους νεαρότερους να μην αφήσουν τίποτα να τους παρασύρει, παρά τους αρκετούς περισπασμούς που προσφέρει μια τέτοια περίσταση. «Είμαστε στον Αρη, είμαστε μέλη μιας πολύ μεγάλης ομάδας, ο κόσμος περιμένει από εμάς σοβαρότητα και πρέπει να φανούμε συνεπείς στην υπόσχεση που δώσαμε όλοι για την άνοδο της ομάδας, όποτε κι αν χρειαστεί να παίξουμε» ακούστηκε χαρακτηριστικά στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια τις προηγούμενες ημέρες.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: