Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Κι όμως... ντεμπούτο για Βερμάελεν!!


Αυτό κι αν είναι είδηση... Κόντρα στην φιέστα του Καμπ Νου, κόντρα στο αντίο του Τσάβι, οι φίλοι της Μπαρτσελόνα θα 'χουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά φέτος τον Τόμας Βερμάελεν!

Κι όμως... ντεμπούτο για Βερμάελεν!
Έστω και την... ύστατη (κυριολεκτικά) στιγμή ο Τόμας Βερμάελεν κάνει ντεμπούτο με την φανέλα της Μπαρτσελόνα! Ο Βέλγος αμυντικός ξεκινά βασικός απέναντι στη Ντεπόρτιβο Λα Κορούνια (19:00) και θα καταγράψει την πρώτη του συμμετοχή απ' όταν αποκτήθηκε το καλοκαίρι.

Ένας παίκτης που ήρθε με διάθεση να πάρει την φανέλα βασικού... σπίτι του, ωστόσο δύο σοβαροί τραυματισμοί τον κράτησαν στα πιτς. Πλέον, ευτυχώς, είναι μια χαρά κι έτοιμος να παρουσιαστεί στο κοινό των Καταλανών, περιμένοντας πλέον του χρόνου για να αποδείξει τις δυνατότητές του (κι ενώ οι μπλαουγκράνα έχουν να παίξουν ακόμα σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ και Κυπέλλου).

Φυσικά πέραν αυτής της είδησης, το κλίμα σήμερα στο Καμπ Νου θα 'ναι εορταστικό απ' τη μία, καθώς θα γίνει η φιέστα κατάκτησης του 23ου πρωταθλήματος, απ' την άλλη συγκινητικό καθώς οι φίλοι της Μπάρτσα θα αποχαιρετήσουν έναν θρύλο της ομάδας τους, τον Τσάβι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: