Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Καρέλης: «Δεν αφήνω το μυαλό μου να… πετάξει»

Συγκεντρωμένος στη δουλειά του, κλείνοντας τα αυτιά του στις μεταγραφικές «σειρήνες» δηλώνει ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Νίκος Καρέλης. «Πρέπει να δώσουμε ό,τι μπορούμε στα play off».

Καρέλης: «Δεν αφήνω το μυαλό μου να… πετάξει»
Το όνομα του «παίζει» πολύ εσχάτως στα μεταγραφικά σενάρια, καθώς φαίνεται ότι δεν περνάει απαρατήρητο στο εξωτερικό το γεγονός ότι έχει κάνει πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, ο Νίκος Καρέλης, μιλώντας στη Nova τόνισε ότι είναι προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με τους «πράσινους». Παράλληλα, σχολίασε ότι είναι πολύ σημαντικό το να πάρει η ομάδα του την Κυριακή (24/5, 20:30) τη νίκη με τον Ατρόμητο, στην δεύτερη αγωνιστική των play off.

Αναλυτικά μίλησε για:

-τη νίκη (4-0) επί του Αστέρα στην Τρίπολη: «Είδα ότι κάναμε σκληρή δουλειά όλοι μέσα στο γήπεδο και μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς σε μια δύσκολη έδρα, με μια δύσκολη ομάδα. Τα καταφέραμε και με καλό τρόπο».

- τη μάχη των play-off: «Πιστεύω ότι μπορούμε να παραμείνουμε στην πρώτη θέση, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θα είναι πολύ σημαντικό να νικήσουμε τώρα τον Ατρόμητο μέσα στην έδρα μας, ώστε να έχουμε απόσταση από τους υπόλοιπους αντιπάλους. Από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια, όμως είναι δύσκολα διότι πρόκειται για play off. Όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές και θα πρέπει να δώσουμε ό,τι μπορούμε για να βγούμε πρώτοι».

-την καλή φυσική κατάσταση του Παναθηναϊκού: «Ναι, έτσι είναι. Θα προσπαθήσουμε για τη σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει ολόκληρη τη σεζόν να τα δώσουμε όλα».

-τα ματς με τον Ατρόμητο: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι πιστεύω. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να τελειώσουμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Θα είναι σημαντικό να συμβεί αυτό. Δεν θα έχει μετά ψυχολογία ο Ατρόμητος. Εφόσον παίζουμε και στην έδρα μας θα έχουμε ένα μεγάλο συν για εμάς».

-τον Ατρόμητο και την πολύ καλή άμυνα που παίζει: «Έχουμε ξαναπαίξει με τον Ατρόμητο. Θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε στον Ατρόμητο. Θα ακούσουμε αυτά που θα μας πει ο προπονητής μας. Θα δουλέψουμε και θα προσπαθήσουμε για να βγάλουμε αυτά μέσα στο γήπεδο».

-την βελτίωση που έχει δείξει, παίζοντας στον Παναθηναϊκό: «Ναι, μέσα από τη σκληρή δουλειά βγήκε αυτό και από την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα μου. Από τη βοήθεια που μου δίνουν οι συμπαίκτες μου, ώστε να πετύχω και να τους βοηθήσω όσο καλύτερα μπορώ».

-το αν παρασύρεται από τα μεταγραφικά σενάρια: «Σε αυτό το κομμάτι δεν είμαι όπως όλα τα υπόλοιπα παιδιά πιστεύω. Είμαι πιο χαμηλών τόνων. Δεν αφήνω το μυαλό μου να πετάξει, όπως λέμε. Προσπαθώ να δουλεύω όσο καλύτερα μπορώ και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθώ την ομάδα μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: