Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Φεύγει κι έρχεται με… αποδείξεις ο Μενσά-Μπονσού!!

Ο Ποπς Μενσά-Μπονσού αναχώρησε από την Ελλάδα και σκοπεύει να παρουσιάσει στοιχεία για να αποδείξει πως δεν ήταν ντοπέ. Στοιχεία και συνέντευξη Τύπου ετοιμάζει ο Βρετανός σέντερ.

Φεύγει κι έρχεται με… αποδείξεις ο Μενσά-Μπονσού
Σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι ο Ποπς Μενσά-Μπονσού μετά την είδηση πως βρέθηκε θετικός σε χρήση αμφεταμίνης στο ματς με τα Τρίκαλα. Ο Βρετανός σέντερ της ΑΕΚ, ωστόσο, δηλώνει αθώος και σκοπεύει να παρουσιάσει στοιχεία γι’ αυτό.

Η πλευρά του παίκτη ισχυρίζεται πως η συγκεκριμένη ουσία περιλαμβάνεται σε ένα σκεύασμα που παίρνει για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και πολλά χρόνια και μάλιστα ισχυρίζεται πως θα το αποδείξει με σχετικά έγγραφα. Ο 31χρονος άσος αναμένεται να παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου για να «καθαρίσει» το όνομά του.

Χθες το βράδυ έδωσε κανονικά το «παρών» στο αποχαιρετιστήριο δείπνο που παρέθεσε στην ομάδα ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος. Οι «κιτρινόμαυροι» θα περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχθεί η συγκεκριμένη υπόθεση και το αν θα τιμωρηθεί ο παίκτης, για να αποφασιστεί αν θα του γίνει πρόταση ανανέωσης συμβολαίου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: