Σάββατο, 23 Μαΐου 2015

«Και καλές διακοπές…»

Την τελευταία τους φετινή προπόνηση πραγματοποίησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής, με τους νησιώτες να επιστρέφουν αρχές Ιουλίου για την προετοιμασία της επόμενης σεζόν.

«Και καλές διακοπές…»
Την τελευταία προπόνηση της σεζόν πραγματοποίησαν σήμερα οι παίκτες της Καλλονής στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση που περιελάμβανε ασκήσεις για κατοχή και κυκλοφορία μπάλας, ενώ συνεχίστηκε με ασκήσεις τακτικής σε συνδυασμό μέσων, αμυντικών και επιθετικών. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο με περιορισμούς σε εννέα ζώνες.

Στην προπόνηση συμμετείχαν και παίκτες από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και είναι οι εξής: Αγριμάκης, Αλεξίου, Αραμπατζής, Βαγγελάκης, Γιαζιτζόγλου, Γκαμάγκας, Κατσαρός, Κεραμυδάς, Κίστα, Κροτσίδας, Λαμπράκης, Μπαστιάνος, Σοφιάνης και Τζελίδης

Μέχρι αρχές Ιουλίου οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής θα βρίσκονται σε καλοκαιρινές διακοπές για να επανέλθουν, στη συνέχεια ξεκινώντας την προετοιμασία για την επερχόμενη αγωνιστική σεζόν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: