Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Κορυφαίος ο Τζιόλης!

Κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟΚ στο ματς κόντρα στον Ατρόμητο ψηφίστηκε απ’ τους φίλους του «δικέφαλου» ο Αλέξανδρος Τζιόλης. «Δεν έχουμε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη», είπε ο διεθνής μέσος.

Κορυφαίος ο Τζιόλης
Τον τίτλου του MVP κατέκτησε ο Αλέξανδρος Τζιόλης για την απόδοσή του στην πρεμιέρα των πλέι οφ στο ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο έμπειρος μέσος συγκέντρωσε την προτίμηση του κόσμου με 31,07% των ψήφων και μίλησε στη Novasports για την απόδοσή του στο Περιστέρι, αλλά και για το ερχόμενο ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά:

Για το πως περιμένει τον Αστέρα και που πιστεύει ότι θα κριθεί το παιχνίδι: «Σίγουρα μετά από την ήττα στην έδρα του o Αστέρας θα έχει ανάγκη να κερδίσει το παιχνίδι, το οποίο ίσως να είναι και ένα από τα τελευταία του χαρτιά, αν και νωρίς ακόμα στο μίνι πρωτάθλημα. Όμως δεν μας νοιάζει αυτό. Και εμείς την πρώτη αγωνιστική δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς. Παίζουμε στην έδρα μας. Δεν έχουμε άλλο αποτέλεσμα από την νίκη. Θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε. Θέλουμε πάρα πολύ το παιχνίδι».

Για την ετοιμότητα της ομάδας και αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της πρώτης θέσης στα Play Offs: «Η εικόνα στο πρώτο παιχνίδι με τον Ατρόμητο δεν είναι αρνητική. Κρατάω την διάθεση, την σωστή εικόνα και νοοτροπία που είχε η ομάδα στο παιχνίδι. Σίγουρα είναι αρνητικό το ότι δεν κερδίσαμε, όμως κοιτάμε μπροστά. Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτόμαστε ότι χάσαμε δύο βαθμούς ούτε κάτι άλλο. Πρέπει γρήγορα να δούμε το επόμενο παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: