Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Ικανοποιημένος επέστρεψε ο Παπαδόπουλος!!

Στη Μίκρα έχουν δεχθεί αρκετές προτάσεις για προπονητικά κέντρα προετοιμασίας. Φωτογραφίες και βίντεο παρουσίασης αυτών τα παρακολούθησαν μεν, αλλά η εκεί φυσική παρουσία είναι αναγκαία.

Το ταξίδι του Νίκου Παπαδόπουλου στην Ολλανδία ήταν προγραμματισμένο και ολοκληρώθηκε χθες, με τον 44χρονο τεχνικό να έχει εικόνα από τέσσερα προπονητικά κέντρα στην χώρα της Τουλίπας. Εύλογα κατάκοπος επέστρεψε χθες με θετικές εντυπώσεις από τα όσα συνάντησε στην Ολλανδία (ιδιαίτερα από δύο κέντρα) και πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο, Σπύρο Παπαθανασάκη και τον γενικό διευθυντή Θόδωρο Παπαδόπουλο συζητώντας τα δεδομένα. Απόφαση δεν έχει παρθεί για το κέντρο προετοιμασίας που θα επιλεγεί, ενώ προτάσεις υπάρχουν από Πολωνία και Ιταλία, πέραν των εγχώριων. Μάλιστα επίκεινται αντίστοιχα ταξίδια για τα έχει σαφή εικόνα ο Νίκος Παπαδόπουλος.

«Καπάκι» στην προπόνηση!

Παρ' ότι ήταν επίπονη διαδικασία σε ελάχιστο χρόνο να ταξιδέψει και να εξετάσει τα προπονητικά κέντρα στην Ολλανδία, ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν... άντεξε να χάσει δεύτερη προπόνηση. Βρέθηκε κανονικά στη Μίκρα για την απογευματινή προπόνηση της οποίας και ηγήθηκε. Σ' αυτήν ακολούθησαν ήπιους ρυθμούς όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στη Λάρισα και κανονικούς οι υπόλοιποι.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: