Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Σαν σήμερα «έφυγε» ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ!!

Σαν σήμερα, ο Ολυμπιονίκης της πάλης και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Παναγιώτης Ποικιλίδης, «έφυγε» από τη ζωή.
«Επιστρατεύθηκε κάθε δυνατή θεραπευτική παρέμβαση, ωστόσο, παρά τις συνεχείς και έντονες προσπάθειες των Ιατρών, ο ασθενής κατέληξε την Παρασκευή 23/05/2014 και ώρα 22:45 μμ» κατέληγε το ιατρικό ανακοινωθέν που βγήκε λίγες μέρες μετά το θάνατο του.
Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης, που ξεκίνησε την πάλη στον ΒΑΟ, όπως και ο αδελφός του, επίσης Ολυμπιονίκης Γιώργος, πήρε μέρος σε τέσσερις Ολυμπιάδες, (Λος Άντζελες 1984, Σεούλ 1988, Βαρκελώνη 1992, Ατλάντα 1996) με καλύτερο πλασάρισμα την 4η θέση στην Ολυμπιάδα του 1984 στην ελληνορωμαϊκή.
Στη Βαρκελώνη ήταν 8ος, αλλά στην Ατλάντα το 1996 ανέβηκε στην 5η θέση στην Ελληνορωμαϊκή και θα ήταν σίγουρα μέσα στην πρώτη τριάδα, αν δεν συναντούσε νωρίς στο τουρνουά, τον Καρέλιν, την «ρωσική αρκούδα» ο οποίος τον νίκησε με πτώση.
Τα τελευταία χρόνια, ήταν μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ως επιλογή του Θόδωρου Ζαγοράκη αρχικά και του Ιβάν Σαββίδη στην συνέχεια.
Ένα χρόνο μετά, κανείς δεν ξεχνά τον Παναγιώτη. Το μνημόσυνο του έγινε την περασμένη Κυριακή και σήμερα, όλοι τιμούμε, τον αείμνηστο ΓΙΓΑΝΤΑ Παναγιώτη.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: