Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Ο Ρούμπιο, οι γκαρντ της Ρεάλ κι ο… Ρίμπας!!

Ο Ρίκι Ρούμπιο δεν θα παίξει στο Ευρωμπάσκετ 2015 και μαζί με την απουσία του Χοσέ Καλντερόν δημιουργείται… κενό στη θέση του πλέι μέικερ. Ή μήπως όχι; Ο Ρούμπιο τόνισε πως υπάρχουν κι άλλες λύσεις, όπως του Ροντρίγκεθ και του Γιούλ ή ακόμα και του Πάου Ρίμπας!
«Υπάρχουν οι Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Σέρχιο Γιούλ που μπορούν να παίξουν στην ίδια θέση. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε κι άλλες επιλογές όπως ο Πάου Ρίμπας, ο οποίος κάνει πολύ καλή χρονιά», δήλωσε αρχικά ο γκαρντ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, που συμπλήρωσε:
«Πέρασα δυο εβδομάδες στο κρεβάτι, σε πλήρη ακινησία! Πλέον οποιαδήποτε κίνησή μου πρέπει να γίνεται με πολύ προσοχή. Η επέμβαση ήταν η μοναδική επιλογή. Ήλπιζα να αναρρώσω γρήγορα και να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο σύντομα ωστόσο συνέχιζα να αισθάνομαι πόνο. Οι γιατροί στη Μινεσότα που εξήγησαν ότι έπρεπε να γίνει χειρουργείο. Αγωνίζομαι εφτά χρόνια στην Εθνική ομάδα. Έλειψα μόνο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αφού δεν μπορούσα καλά-καλά να περπατήσω! Το ότι δεν θα παίξω φέτος, δεν σημαίνει ότι αποχωρώ από την εθνική ομάδα. Απλώς, πρέπει να αναρρώσω».
*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: