Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Αυτός είναι ο Εσιέν!!

Μια… ανάσα από την απόκτηση του Μίκαελ Εσιέν βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και το sport-fm.gr σας τον παρουσιάζει μέσα από βίντεο.

Αυτός είναι ο Εσιέν!

Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, το «τριφύλλι» τα 'χει βρει στο οικονομικό με τον 32χρονο μέσο, με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται λίγο πιο κάτω από το 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας (εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο).

Ο αποκαλούμενος και «βίσονας», λόγω της πληθωρικής παρουσίας του στο χώρο του κέντρου, είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Διακρίνεται για το ακατάπαυστο τρέξιμό του, την ικανότητά του στην αναχαίτιση των επιθέσεων των αντιπάλων και το δυναμισμό του, ενώ είναι ικανότατος στο να βγάζει την ομάδα του σωστά στην επίθεση και αν χρειαστεί σκοράρει κιόλας.

O γεννημένος στην Άκρα άσος δεν είναι τυχαίο ότι αγωνίστηκε σε σπουδαίες ομάδες, όπως η Λιόν (96 συμμετοχές, 13 γκολ), η Τσέλσι (256 συμμετοχές, 25 γκολ), Ρεάλ (34 συμμετοχές, 2 γκολ) και πλέον Μίλαν (22 συμμετοχές), ενώ έχει φορέσει 58 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο της Γκάνας μετρώντας και 9 τέρματα.

Δείτε δύο χαρακτηριστικά βίντεο με τον διεθνή άσο






*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: