Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Η… προσευχή του Μπόλονι και ο Ρίβας!!

Ο Στέλιος Μοσχούλας γράφει για τις μεταγραφές που… περιμένει ο Μπόλονι και για τον Νέλσον Ρίβας, ο οποίος απασχολεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.
Η… προσευχή του Μπόλονι και ο Ρίβας
Ο Λάζλο Μπόλονι έχει πάρει (δικαίως) τον τίτλο του «ατακαδόρου», μια και δε μασάει τα λόγια του. Αυτό που θέλει να πει, θα το εκφράσει. Χωρίς φόβο και πάθος. Κάτι ανάλογο έπραξε και στη συνέντευξη Τύπου των προπονητών, μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη. Μίλησε με καυστικό τρόπο για τις μεταγραφές που δεν έγιναν στην ομάδα του, κάτι που άφησε ορισμένους άναυδους. Κι όχι άδικα, μια κι ο Ρουμάνος προπονητής απάντησε σε ερώτηση συναδέλφου για την αναγκαιότητα της ενίσχυσης εν όψει και των δύσκολων αγώνων του Γιουρόπα Λιγκ, λέγοντας ότι «ελπίζω ότι θα καταφέρουμε στο τέλος να φέρουμε έναν ή δύο ποδοσφαιριστές. Γι΄ αυτό το λόγο αύριο (σ.σ.: σήμερα) που θα πάω στην πατρίδα μου, θα δω τη γυναίκα μου και μετά θα πάω στην εκκλησία για να… προσευχηθώ λίγο». Βέβαια μπορεί οι προσευχές του να πιάσουν γρήγορα τόπο σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μια και σήμερα είναι μια πολύ κρίσιμη μέρα για τον κεντρικό αμυντικό που ψάχνει ο ΠΑΟΚ, με τον 28χρονο Κολομβιανό, Νέλσον Ρίβας, της Ίντερ να είναι το φαβορί για να φορέσει τη φανέλα του «Δικεφάλου».
Πάντως πέρα από το αν θα επιτευχθεί η συμφωνία με τον Ρίβας και την ομάδα του, ο Μπόλονι προσπαθεί μέσω του καυστικού χιούμορ να πιέσει τους διοικούντες του ΠΑΟΚ να κάνουν κάτι κι άμεσα. Μπορεί τα οικονομικά του συλλόγου να μην είναι ιδανικά και να μην υπάρχει ρευστό, όμως κι η ομάδα που έχει πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις και χιλιάδες πιστούς οπαδούς διαρκώς στο πλευρό της, είναι αναγκαίο να ενισχυθεί. Αν οι Βασίλης Φλωρίδης και Γιώργος Σαχπατζίδης δεν μπορούν να βάλουν (ορθώς) χρήματα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν την έγκριση του όλου πρότζεκτ της επένδυσής τους από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ενδεχομένως να έχουν κάποιον γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος θα ενδιαφέρεται να δώσει ως χορηγία μια διαφήμιση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Με κάποιον τρόπο πρέπει να βρεθούν χρήματα. Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες και κάτι πρέπει να γίνει σε όλες τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Μπόλονι. Εκτός κι αν οι στόχοι του «Δικεφάλου» είναι κατά το πλείστον ελεύθεροι παίκτες, όπως ο Βαγγέλης Μάντζιος και καλώς παρατηρείται μια σχετική καθυστέρηση.
Το κρίσιμο ζήτημα, πάντως, είναι το εξής: μέχρι τώρα όλα πάνε καλά για τον ΠΑΟΚ στο αγωνιστικό κομμάτι. Η ομάδα του Μπόλονι είναι αήττητη κι έστω με δυσκολία, παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Αν, όμως, έρθει η… στραβή και χαθεί κάποιο κρίσιμο ματς, ποιος θα αναλάβει την ευθύνη; Καλό είναι να υπάρχουν ξεκάθαροι ρόλοι (για την ανάληψη των ευθυνών) για να μην επικαλεστεί ο Ρουμάνος κάποια στιγμή την ελλιπή ενίσχυση της ομάδας ως βασική αιτία ενός αποτυχημένου αποτελέσματος. Κι άντε να του δώσεις άδικο...
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: