Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

"Να μείνουμε εκεί που ανήκουμε, στη Σούπερ Λίγκα"

Το σημερινό βράδυ αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα η νέα διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, όπως τόνισε ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Θανάσης Χαρμάνης, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας 89.5.
Πηγή φωτό: red-news-volos.blogspot.com
"Θα γίνουν κάποιες ενέργειες, προκειμένου ο Ολυμπιακός Βόλου να πετύχει αυτό που του ανήκει: Να συμμετάσχει στη Super League", δήλωσε ο νομικός.
Για τη νέα διοίκηση: «Ουδείς εξ αυτών μετείχε στο παρελθόν σε οποιοδήποτε διοικητικό συμβούλιο. Θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο σήμερα το βράδυ. Οι προσπάθειες που κάνει ο Βόλος είναι να πετύχει αυτό που του ανήκει: Να συμμετάσχει στη Super League. Καμία επιτροπή της ΕΕΑ δεν είναι αρμόδια να αποφαίνεται ποιες ομάδες θα συμμετέχουν σε ένα πρωτάθλημα και ποιες όχι. Ο νόμος του αυτοδιοίκητου είναι σαφής. Η ΕΠΟ υπερισχύει όλων αυτών των επιτροπών. Μιλάμε για το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Οφείλουν να προασπίσουν όλοι τα συμφέροντά του, διότι οι συνέπειες από την FIFA είναι σκληρές».
Για το αν η ΠΑΕ θα καταθέσει αίτηση για επανεξέταση του φακέλου της στην ΕΕΑ: «Δεν έχω καμία επαφή με το νέο διοικητικό συμβούλιο, μάλιστα με ένα δύο ανθρώπους, δεν έχω μαζί τους προσωπική επαφή. Θα πάρουν τις αποφάσεις και ό,τι εντολή μου δώσουν θα προχωρήσουμε στις περαιτέρω ενέργειες. Αφού συγκροτηθούν σε σώμα ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος. Δεν θα γίνω προπέτης των θελήσεων του νέου διοικητικού συμβουλίου. Είναι εκλεκτοί συμπολίτες μας με σταδιοδρομίες και γνωστοί επιχειρηματίες με κίνητρο την αγάπη τους για τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τους παίκτες. Αποφάσισε κανείς να υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός Βόλου; Ελπίζουμε ότι πλέον ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπιστεί με νέα δεδομένα στην μετά Μπέο εποχή».
Πηγή: red-news-volos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: