Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

"Είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα ματς"

Η Εθνική Ελλάδας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στη Λιθουανία, με τον Κώστα Καϊμακόγλου να δηλώνει οτι "είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα ματς".
"Είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα ματς"
«Διαπιστώσαμε από την πρώτη στιγμή ότι η χώρα ζει για το Ευρωμπάσκετ. Είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα ματς» και στάθηκε στο πρώτο ματς με αντίπαλο τη Βοσνία:
«Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι, ώστε να εμφανιστούμε όσο καλύτεροι γίνεται κόντρα στη Βοσνία, που είναι ένα παιχνίδι-κλειδί για τη συνέχεια, από βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής άποψης. Στο φιλικό φάνηκε ότι οι Βόσνιοι ίσως ήθελαν κρύψουν κάποια πράγματα. Δεν πρέπει να είμαστε εφησυχασμένοι, αλλά να τα δώσουμε όλα».
Από τη πλευρά του ο Κώστας Σλούκας τόνισε ότι «από τη στιγμή που φτάσαμε εδώ, μετράμε πλέον αντίστροφα για την έναρξη της διοργάνωσης. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε μία καλή πορεία. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αρχίζοντας από αυτό της Τετάρτης με τη Βοσνία.
Την κερδίσαμε σε φιλικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, αφού τότε και οι δύο ομάδες δεν ήταν έτοιμες. Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι».
Οσο για το γεγονός ότι πρόκειται για την πρώτη του εμφάνιση σε επίσημη διοργάνωση με την εθνική ανδρών; «Σίγουρα είναι τεράστια εμπειρία απλά και μόνο η παρουσία μου εδώ. Είναι για μένα όνειρο ζωής η συμμετοχή στην Εθνική ομάδα και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τη βοηθήσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: