Με δηλώσεις του, ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα, Γιάννης Καϋμενάκης, τόνισε πως πρέπει να σταματήσουν πολιτικές παρεμβάσεις, καθώς τόνισε πως στον Ηρακλή ευχαριστούν τους Βενιζέλο και Καστανίδη.
Την ΕΠΟ και τον Σοφοκλή Πιλάβιο επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο Γιάννης Καϋμενάκης. Ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα βρέθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας συνοδεία μελών της διοίκησης του συλλόγου, ώστε να τοποθετηθούν για την απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου.
Ο κ. Καϋμενάκης, κατά την έξοδό του από τα γραφεία της ΕΠΟ, δήλωσε στην ιστοσελίδα arcadiasports.gr σε αυστηρό ύφος ότι πρέπει να σταματήσουν οι πολιτικές παρεμβάσεις! «Ζητάμε να σταματήσουν οι πολιτικές παρεμβάσεις! Να αφήσουν το ποδόσφαιρο ήσυχο. Τις βρωμιές τις δικές τους δεν θα τις χρεώνουν σε εμάς.
Οι Ηρακλειδείς ευχαριστούν τον Βενιζέλο και τον Καστανίδη. Εμείς δεν ευχαριστούμε κανέναν. Ούτε τον Ρέππα, ούτε τον Λυκουρέντζο… Να σταματήσουν εδώ και τώρα οι στυγνές πολιτικές παρεμβάσεις. Έχουμε απόλυτη στους Αρεοπαγίτες και πιστεύουμε ότι δεν θα καπελωθούν από δικηγορίσκους και εφέτες!!!».