Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Καραγεωργίου : «Θα βγάλουμε καλύτερα πράγματα στο μέλλον»

Αισιόδοξος όσον αφορά το μέλλον του Εργοτέλη είναι ο Νίκος Καραγεωργίου  . Ο προπονητής των Κρητικών μίλησε στην εκπομπή “Γκολ από τη σέντρα”  με τον Αντρέα Δημάτο και εξήγησε πως… «Θεωρώ ότι έχουμε έναν καλό κορμό κι αυτό που παίξαμε στη Νέα Σμύτνη δεν είναι το καλύτερο μας».

-Αναλυτικά μίλησε:

Για το καλό θέαμα που παρουσίασαν Πανιώνιος κι Εργοτέλης:
«Και οι δυο ομάδες είναι συνέχεια της περσινής σεζόν και γι αυτό φάνηκαν πιο έτοιμες. Δεν είδα τον ΠΑΟ και τον ΠΑΟΚ. Απ' ό,τι έμαθα και το ματς του ΠΑΟΚ ήταν πολύ ενδιαφέρον, αλλά κι αυτά του Σαββάτου είχαν ενδιαφέρον. Ήταν όμορφη πρεμιέρα από πλευράς θεάματος, παρά το κουτσούρεμα της αγωνιστικής».

Για το αν επηρεάζονται οι ομάδες απ' αυτή την κατάσταση:
«Είναι δεδομένο ότι μας επηρεάζει στη δουλειά μας. Κι άλλες συνθήκες δεν μας επιτρέπουν να βγάλουμε καλύτερα τη δουλειά μας. Μπορούμε να δείξουμε ακόμα καλύτερα πράγματα, όμως χρειάζονται πολλά πράγματα που θέλουν δουλειά. Πιστεύω ότι μπορούν να διορθωθούν αυτά. Η διαιτησία έχει παίξει ρόλο στο αγνό αντικειμενικό ποδόσφαιρο. Αν οι παράγοντες κι εμείς σταματήσουμε να ασχολούμαστε, οι Ελληνες διαιτητές θα γίνουν καλύτεροι και θα κάνουν το ανθρώπινο λάθος που θα περνάει απαρατήρητο».

Για το ρόστερ του Εργοτέλη και τον κορμό που διατηρεί:
«Αυτές είναι οι δυνατότητές μας σαν σωματείο και μέσα από την προπόνηση περνάμε τα συστήματα, τον τρόπο ανάπτυξης, την άμυνα. Εξαρτώνται πολλά κι από το μπάτζετ. Εμείς είμαστε θεωρώ σε καλό επίπεδο. Θεωρώ ότι έχουμε έναν καλό κορμό κι αυτό που παίξαμε στη Νέα Σμύτνη δεν είναι το καλύτερο μας. Εχουμε πολύ καλύτερο. Αισιοδοξώ ότι θα βγάλουμε καλύτερα πράγματα στο μέλλον. Ας μπουν και οι άλλες ομάδες να συμπληρωθεί ο πίνακας και να μπουν όλα σε μια σειρά, σιγά-σιγά».

Για τον Κουτσιανικούλη:
«Ο ίδιος ο αθλητής μας έδωσε την εντύπωση ότι θέλει να επανέλθει στο προσκήνιο. Ένιωσε την ανάγκη να ξαναβρεί εκείνο το περιβάλλον που είχε αποδώσει τα μέγιστα. Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθει. Δεν είναι σε καμιά περίπτωση όπως τον δώσαμε στον ΠΑΟΚ, δίχως ίχνος μομφής.
Θα επανέλθει σε υψηλά στάνταρ, είναι νωρίς πρέπει να του δώσουμε χρόνο, όμως σίγουρα θα το πιάσει και θα καμαρώνουμε έναν πολύ καλό Ελληνα ποδοσφαιριστή.
Είναι προσωπικό στοίχημα, είμαι σίγουρος ότι θα το πετύχω και θα τον επαναφέρω στο ποδόσφαιρο. Έπεισα και τον πρόεδρο να κάνει την υπέρβαση. Τον πήρα γιατί έχει και πιθανότητες μεταπώλησης. Έχουμε ματς, προπονήσεις, η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για το αν ο Ολυμπιακός... τρέχει μόνος του:
«Είναι βιαστικό να το πούμε. Δεν είναι ρεαλιστικό. Οπωσδήποτε στα μάτια όλων είναι πιο πλήρης έτοιμος, ικανός. Υπάρχουν όμως άλλοι παράγοντες που μπορεί να τους εκμεταλλευτούν άλλες ομάδες.
Ωστόσο, όλοι θέλουμε να υπάρχει ανταγωνισμός σε όλες τις θέσεις για να ανεβάσει το επίπεδο. Σίγουρα θα είναι καλύτεροι ΑΕΚ, ΠΑΟ στη συνέχεια για να έχει περισσότερη ομορφιά το πρωτάθλημα.
Ενδεχομένως θα υπάρξουν κι άλλοι που θα παλέψουν για το πρωτάθλημα. Δεν θα είναι ο Ολυμπιακός μόνος του».

Για τους στόχους του Εργοτέλη:
«Δεν θέλω να το βάλω σε μια βάση ότι είμαστε έκπληξη. Ο στόχος μας είναι ο ίδιος, να πάμε ψηλότερα, θέλουμε να κάνουμε κάτι περισσότερο.
Τη συμπάθεια όλης της Ελλάδας την έχουμε. Θέλουμε να φτιάξουμε κοινό κι εδώ στο Ηράκλειο για να μας στηρίξουν περισσότερο. Δεν κερδίζεται με μια νίκη, γράφεται στην πάροδο των χρόνων».

Για την κάθαρση στο ποδόσφαιρο:
«Από τη φύση μου είμαι αισιόδοξος κι ελπίζω ότι θα φτιάξει η κατάσταση. Υπάρχουν όμως άνθρωποι σε καίριες θέσεις που δεν δείχνουν τόλμη κι αποφασιστικότητα. Έστω και λίγο να το φτιάξουμε θα είναι κέρδος, αλλά μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: