Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Αναστόπουλος: «Ο ΟΦΗ δεν έχει ταβάνι»

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση του ΟΦΗ από το αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο, εμφανίστηκε ο προπονητής των Κρητικών, Νίκος Αναστόπουλος, μιλώντας στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6".

«Εάν αναλογιστούμε ότι έχουμε μόλις 15 μέρες που κάναμε προετοιμασία και την τρίτη εβδομάδα είχαμε αγώνα, νομίζω πως το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα θετικό. Τώρα κοιτάμε να συνεχίσουμε την προετοιμασία που κάνουμε και στα επόμενα παιχνίδια να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι.

 Αν δούμε την ομάδα θα δούμε ότι δεν ήταν καν Β’ Εθνικής. Από την περσινή ομάδα έλειπαν οι βασικοί και αναντικατάστατοι Αγρίτης, Γιακούμπου και Μπερτίν, ενώ δεν χρησιμοποιήθηκε κανένας βασικός. Το αποτέλεσμα δεν μας αποπροσανατολίζει.

Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, θα ενισχυθούμε και με άλλα παιδιά για να ανταπεξέλθουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Χρειάστηκε να βάλουμε και τον Σουμπίνιο, ο οποίος έφτασε στην Κρήτη την Παρασκευή, δεν έκανε ούτε μια ουσιαστική προπόνηση αλλά έπρεπε να μπει».

Για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι Κρητικοί στο «Γεντί Κουλέ», τόνισε: «Το ποδόσφαιρο περνάει μια κρίση, θέλουμε τα γήπεδα να είναι γεμάτα. Ήταν πολύ καλή η ατμόσφαιρα. Ο παίκτης πρέπει να μπαίνει και να το ευχαριστιέται. Ήταν το κάτι άλλο ο κόσμος».

Για τους στόχους του ΟΦΗ, σχολίασε: «Ο ΟΦΗ δεν έχει ταβάνι. Όσο πιο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε είναι το καλύτερο».

Τέλος για την ζωή του στο Ηράκλειο, είπε: «Περνάω πάρα πολύ καλά στο Ηράκλειο. Το μεγαλύτερο κέρδος για μένα ήταν η αγάπη και η εκτίμηση του κόσμου. Υπήρχε μια επιφύλαξη όταν ήρθα στον ΟΦΗ, επειδή το κριτήριο του κόσμου είναι αλάνθαστο, όταν γυρίσαμε από Αθήνα ένιωσα σα να έπαιζα μπάλα όταν ο κόσμος με σήκωσε στον αέρα. Δεν μένω στην άνοδο αλλά μένω στην αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου. Εμείς οι προπονητές ζούμε για την αγάπη του κόσμου. Μέσω της επιτυχίας γράφεις ιστορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: