Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Επεισόδια στο Παλμέιρας- Κορίνθιανς, εγκεφαλικό ο προπονητής της Βάσκο!

Από σοβαρά επεισόδια στιγματίστηκε η 19η αγωνιστική του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος,  καθώς δύο οπαδοί της Παλμέιρας πυροβολήθηκαν έπειτα από συμπλοκές στο ντέρμπι με την Κορίνθιανς.

Μάλιστα αξιωματικός της πόλης Προυντέντε, όπου πραγματοποιήθηκε το μεγάλο ντέρμπι, τόνισε πως κατά τη διάρκεια συμπλοκών των οπαδών και της Αστυνομίας, δύο φίλαθλοι της Παλμέιρας δέχθηκαν πυροβολισμούς και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

«Δύο οργανωμένοι οπαδοί που ήρθαν από το Σάο Πάολο πυροβολήθηκαν. Εμείς ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιος πυροβόλησε, αλλά έχουμε πληροφορίες ότι υπήρξαν ένοπλοι οπαδοί της Παλμέιρας και είμαστε ακόμα στο στάδιο συλλογής πληροφοριών», τόνισε στο «Sportv».

Έμφραγμα ο προπονητής της Βάσκο!

Εκτός από τα σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς της Παλμέιρας και της Κορίνθιανς όμως, είχαμε άλλο ένα πολύ άσχημο περιστατικό. Ο προπονητής της Βάσκο, Ρικάρντο Γκόμες λοιπόν κατά την διάρκεια του αγώνα με την Φλαμένγκο υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο με αιμορραγία και διακομίστηκε στο νοσοκομείο .

«Η κατάστασή του είναι ανησυχητική. Η αρχική θεραπεία είναι η χειρουργική επέμβαση για να ανακουφίσει την αιμορραγία, αλλά υπάρχει μια ελάχιστη δυνατή ταλαιπωρία του εγκεφαλικού ιστού», ανέφερε ο γιατρός της ομάδας, Κλόβις Μουνιός.
πηγή: theplayer.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: