Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Θεοδωρίδης: «Ξεφτίλα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα»


theodoridis

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Πέτρος Θεοδωρίδης, μίλησε με σκληρούς χαρακτηρισμούς για την απόφαση να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, όταν δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη ποιες ομάδες θα συμμετέχουν σε αυτό.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θεοδωρίδη:
Για την απόσυρση των ασφαλιστικών μέτρων:
«Μη νομίζει ο κόσμος ότι κάναμε πίσω. Εμείς ζητήσαμε αναβολή για να προσθέσουμε τα νέα στοιχεία που προέκυψαν μετά τις αποφάσεις της Σούπερ Λίγκας στο δικόγραφό μας, αλλά δεν μας την έδωσαν. Αποσύραμε, λοιπόν, το δικόγραφό μας και επιφυλασσόμαστε να επανέλθουμε. Δεν θα το αφήσουμε έτσι».
Για την έναρξη του πρωταθλήματος:
«Είναι ξεφτίλα για το ποδόσφαιρό μας ότι ξεκινήσαμε ένα πρωτάθλημα χωρίς να ξέρουμε όλες τις ομάδες, ότι δεν μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις για ξεκάθαρα πράγματα, φοβούμενοι ίσως συνέπειες οικονομικές. Δείτε τι έκανα οι Τούρκοι. Μέσα σε ένα μήνα έβαλαν προέδρους πανίσχυρους στη φυλακή, πέταξαν τη Φενερμπαχτσέ, που κοστίζει εκατοντάδες εκατομμύρια, εκτός Champions League, για την ίδια υπόθεση. Εμείς εδώ κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας».
Για τη αιτία που έφτασε σε αυτό το σημείο το ελληνικό ποδόσφαιρο:
«Φαίνεται πως κάποιοι επιμένουν να κοιτούν μόνο τα δικά τους συμφέροντα και όχι το καλό του ποδοσφαίρου. Έχει δημιουργηθεί μία ομάδα παραγόντων και ομάδων που ασχολείται μόνο με το πώς θα είναι οι ίδιοι κερδισμένοι και οι υπόλοιποι την “πληρώνουν” με διάφορους τρόπους. Δεν βλέπετε ποιοι έμειναν “απ’έξω” απ’την όλη ιστορία και την “πληρώνουν”; Αυτοί που δεν “ακούγονται” στις συνομιλίες για τα στημένα, χωρίς να λέω ότι όλοι οι άλλοι έχουν εμπλοκή. Ο Ηρακλής, η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός. Στις συνομιλίες δεν ακούγονται παράγοντες άλλων ομάδων που λένε να πέσουν αυτοί (σ.σ. Ηρακλής); Πιο ξεκάθαρο γίνεται;»
Για τη διαδικασία κάθαρσης:
«Κατ’αρχήν η διαδικασία των διώξεων δεν έπρεπε να σταματήσει λόγω του καλοκαιριού! Τί πάει να πει να πάρουν οι δικαστές άδεια; Ας την έπαιρναν πιο μετά, ας τους αντικαθιστούσαν άλλοι. Έτσι χάθηκε πολύτιμος χρόνος και βλέπετε ότι κάποιοι πάνε να θέσουν και τη Δικαιοσύνη προ τετελεσμένων γεγονότων. Αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, μετά υπάρχουν νομικά περιθώρια για να το… ξαναξεκινήσεις; Τελείωσε…»
Για το που ελπίζει ο Πανσερραϊκός:
«Ελπίζουμε αυτό το σκάνδαλο κακοδικίας να διορθωθεί όσο γίνεται. Εδώ ο Υπουργός Πολιτισμού, ο κ.Γερουλάνος, σχολίασε τις αποφάσεις της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας, εμείς θα μείνουμε έτσι; Οι ομάδες πρέπει να κινούνται για το καλό του ποδοσφαίρου, όχι για το δικό τους καλό μόνο, γιατί μακροχρόνια βλέπετε τι γίνεται αν ο καθένας κοιτάει την πάρτη του».
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: