Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Έρχεται ισχυρός ιδιοκτήτης στην ΑΕΚ;

Iσχυρός πολιτικός έχει βρει το νέο αφεντικό της ΠΑΕ ΑΕΚ. Κυρίαρχο ρόλο η κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Έρχεται ισχυρός ιδιοκτήτης στην ΑΕΚ;
Η (περιπετειώδης) πρόκριση στους ομίλους του Europa League πρόσφερε ένα «παυσίπονο», αλλά όχι και το... γιατρικό στα οικονομικά της ΑΕΚ.
«Παραμένουμε στην εντατική! Απλά αν δεν περνούσαμε στο Europa θα μας είχαν βγάλει... το σωληνάκι από τη μύτη» σχολίασε χθες, μεταξύ σοβαρού και αστείου, στέλεχος της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης, θέλοντας να καταδείξει με αυτόν τον τρόπο τη σοβαρότητα της κατάστασης!
Ο Σταύρος Αδαμίδης, λοιπόν, παραμένει σε... κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου που περιμένει το «πρώτο πακέτο» από τα έσοδα του Europa League θα προσπαθήσει να κρατήσει την ΠΑΕ με... τα ψέματα στην πιο δύσκολη χρονιά της ΑΕΚ από το 2004 και μετά.
Οσο για το... μετά; Στη διοίκηση της ΑΕΚ το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να «κρατήσουν όρθια» την ομάδα αυτή τη σεζόν, διότι θεωρούν ότι το άλλο καλοκαίρι (κι εφόσον ξεπεράσουν λίγο νωρίτερα, και πιο συγκεκριμένα την άνοιξη του 2012, τον τελευταίο «σκόπελο» των 5 εκατ. ευρώ) θα έχουν φέρει την ΠΑΕ σε ένα σημείο που θα θεωρείται «μαγαζί γωνία» για κάθε σοβαρό επενδυτή!
Σε αυτό το σημείο έρχονται να... δέσουν και οι πληροφορίες που άντλησε το «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» από μια σοβαρή ποδοσφαιρική κουβέντα που είχε πρόσφατα ισχυρό πολιτικό πρόσωπο σε ένα δείπνο. Σε αυτό το τραπέζι ακούστηκε ότι «σύντομα η ΑΕΚ θα αποκτήσει ισχυρό ιδιοκτήτη, ο οποίος έχει ήδη βρει για λογαριασμό του και τον άνθρωπό του για το προεδρικό πόστο, το όνομα του οποίου θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση»!! Φυσικά σε αυτό το «σενάριο» παίζει κυρίαρχο ρόλο και το ζήτημα της κατασκευής γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, για το οποίο έχει δεσμευθεί ο εν λόγω πολιτικός ότι θα ανεγερθεί με συνοπτικές διαδικασίες!
Επειτα απ' όλα αυτά γίνεται αντιληπτό ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε μεταβατική φάση και το μόνο που ενδιαφέρει τον Σταύρο Αδαμίδη είναι να πάρει για λογαριασμό της ΠΑΕ το... νοικοκύρεμα στα οικονομικά της, κάτι που έχει πετύχει σε μεγάλο βαθμό.
Γι' αυτό ακόμη και μετά την πρόκριση στους ομίλους ο πρόεδρος βγάζει με... το στανιό τα ευρώ από το ταμείο για την ενίσχυση της ομάδας. Μετά την απόκτηση του Βάργκας (που κόστισε μόλις 250.000 ευρώ) στην ΠΑΕ δεν σκοπεύουν να κάνουν άλλη μεταγραφή, «εκτός συγκλονιστικού απροόπτου», όπως τονίστηκε χθες.
Πηγή: Sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: