Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Τζαβέλλας: «Η Εθνική έχει δείξει χαρακτήρα»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Γιώργος Τζαβέλλας, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με το Ισραήλ, ωστόσο εμφανίστηκε αισιόδοξος σε ότι αφορά στο αποτέλεσμα λόγω του χαρακτήρα της Εθνικής.



Ο Γιώργος Τζαβέλλας, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra Fm, μεταξύ άλλων, είπε: «Κοιτάμε κάθε φορά τη νίκη, το έχουμε πει αυτό. Είναι δύσκολα τα δύο επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια (σ.σ. με Ισράηλ και Λετονία). Ελπίζουμε τον επόμενο μήνα, με την Κροατία, να πανηγυρίσουμε. Η Εθνική έχει δείξει χαρακτήρα και θα κοιτάξουμε να υπερασπιστούμε αυτά που έχουμε δείξει μέχρι τώρα».
Σε ερώτηση για το αν θα παίξει ο ίδιος, τόνισε: «Εγώ είμαι λίγο καλύτερα, θα συζητήσω με το τεχνικό τιμ, θα δούμε αν θα παίξω».
Για το γεγονός ότι  το παιχνίδι διεξάγεται σε ασυνήθιστη ώρα (σ.σ. 16:00), είπε: «Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Δεν παίζει ρόλο η ώρα. Αυτό που παίζει ρόλο είναι να είμαστε εμείς σοβαροί».
Σε ερώτηση για το αν οι έξι βαθμοί είναι αρκετοί για την Εθνική προκειμένου να προκριθεί, τόνισε: «Με έξι βαθμούς παίζουμε με την Κροατία στο Καραϊσκάκη. Αλλά εμείς δεν κοιτάζουμε τους 6 βαθμούς. Κοιτάζουμε τους 3 βαθμούς στο Ισραήλ».

Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: