Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

«Οπαδός της Ατλέτικο, παίχτης της Ίντερ»

Ο Ντιέγκο Φορλάν με συνέντευξή Τύπου που παραχώρησε, ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στην Ίντερ, ωστόσο τόνισε πως ποτέ δεν θα ξεχάσει όσα έζησε στην Ατλέτικο Μαδρίτης.
«Οπαδός της Ατλέτικο, παίχτης της Ίντερ»
Αρχικά ανέφερε πως: «Η ζωή στην Ατλέτικο ήταν εκπληκτική. Δεν πρόκειται να ξεχάσω την κάθε φορά που άκουγα τον όνομά μου από τα χείλη των φιλάθλων. Ήμουν και θα είμαι πάντα οπαδός της Ατλέτικο Μαδρίτης. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έκανα χαρούμενους τόσο κόσμο όλο αυτόν τον καιρό στην Ισπανία. Οι στιγμές που θα θυμάμαι περισσότερο είναι η πρόκριση στο Champions League κόντρα στη Σάλκε, ο τελικός του Europa League, το Super Cup, χρυσό παπούτσι και τέλος τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας» και συμπλήρωσε:« Ανατρίχιαζα όταν άκουγα τις ιαχές των οπαδών μας ενώ είχαμε χάσει».

Για τη μεταγραφή του στην Ίντερ σχολίασε: «Στα 33 μου το να μεταγραφώ σε μία ομάδα όπως είναι η Ίντερ είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Είναι μία μεγάλη ομάδα και μία μεγάλη ευκαιρία για μένα για να αποδείξω ότι έχω ακόμα πολλά να προσφέρω ακόμα. Είμαι ευχαριστημένος από αυτήν την επιλογή μου»

Δεν υπάρχουν σχόλια: