Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Οι φίλοι και οι εχθροί του Ζούρου!!

Ο Ηλίας Ζούρος πέρα από το ρόλο του ομοσπονδιακού προπονητή έχει κι αυτόν του... ξεναγού για την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.
Οι φίλοι και οι εχθροί του Ζούρου
Γράφει ο Χρήστος Ρομπόλης...
Τα λημέρια είναι γνωστά στον ίδιο από την παρουσία του στον πάγκο της Ζαλγκίρις. Αυτό έχει τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά του για την ελληνική ομάδα.
Ο κόουτς είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο Κάουνας (τρεις τίτλοι είναι αυτοί που κατέκτησε μέσα σε πέντε μήνες με τη Ζαλγκίρις: πρωτάθλημα, Κύπελλο και βαλτική λίγκα) και αν-με το καλό-η Εθνική φτάσει μέχρι τα προημιτελικά θα έχει σίγουρα συμμάχους στην κερκίδα. Εκτός κι αν τύχει να αναμετρηθεί η Εθνική με τους Λιθουανούς.
Ωστόσο στο Βίλνιους, όπου θα γίνουν οι τρεις αγώνες της δεύτερης φάσης, ο Ηλίας Ζούρος αντιμετωπίζεται ως... εχθρός. Κι αυτό γιατί ανήκει στη Ζαλγκίρις, τη μισητή αντίπαλο και μεγάλη ανταγωνίστρια της ομάδας της πρωτεύουσας, Λιέτουβος Ρίτας. Άρα στους αγώνες του Βίλνιους, πιθανώς η Εθνική να έχει να αντιμετωπίσει και την εξέδρα.
Σε πρώτη φάση, πάντως, στο «ουδέτερο» έδαφος του Αλίτους η Εθνική δεν θα έχει ούτε φίλους (πέρα από τους «Πελαργούς») ούτε εχθρούς.
Πηγή: Sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: