Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

«Υπόθεση πέντε ημερών»

Για τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Μπάνε Πρέλεβιτς σε οπαδική ραδιοφωνική εκπομπή.
Προσκεκλημένος της εκπομπής των Ultras στον «Sport 103fm», ο νέος συνεργάτης του Θόδωρου Ζαγοράκη αναφέρθηκε στις αρμοδιότητες που αναμένεται να αναλάβει, υπογραμμίζοντας πως το κομμάτι στο οποίο μπορεί πραγματικά να συνδράμει είναι το κομμάτι του marketing.
Αρχικά αναφέρθηκε στις επαφές του με τους ανθρώπους της ΠΑΕ, λέγοντας: «Όλα έγιναν γρήγορα. Με τον πρόεδρο γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια και πάντα συζητούσαμε».
Για το διάστημα των συζητήσεών του με τον Θόδωρο Ζαγοράκη: «Πέντε μέρες διήρκησαν. Όταν οι άνθρωποι επικοινωνούν, βρίσκουν γρήγορα λύσεις. Εγώ ήμουν και είμαι φίλαθλος της ομάδας».
Για το ρόλο των κ.κ. Βιολίδη και Χατζόπουλου στην ενασχόλησή του με την ΠΑΕ: «Δεν γνωρίζω αν έγινε κάτι τέτοιο...»
Για το αν μέσα στις αρμοδιότητές του είναι η εκπροσώπηση του ΠΑΟΚ στις Αρχές, ανέφερε: «Υπάρχει ένας μηχανισμός που λειτουργεί στην ΠΑΕ. Θα δούμε τις αρμοδιότητες. Μέχρι τώρα δεν κάναμε καμία συζήτηση για τους ρόλους. Αυτή την στιγμή, προέχουν τα παιχνίδια των play off».
Για τον τομέα που θα μπορούσε να προσφέρει: «Για τα οικονομικά χρειάζονται γνώσεις. Πιστεύω ότι όσον αφορά τις χορηγίες μπορώ να βοηθήσω. Όταν θα ξεκινήσουμε να λειτουργούμε θα παρουσιαστούν και οι θέσεις, αλλά αυτό είναι το λιγότερο...»
Για τις φήμες περί εμπλοκής του με την ΚΑΕ: «Η ΚΑΕ έχει διοίκηση και έχει μια αγωνιστική επιτυχία. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάσουν οι ισορροπίες της ομάδας».
Για τις αναμνήσεις του ως μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ παραδέχθηκε ότι οι καλύτερες αφορούν τους τίτλους και οι χειρότερες τη Νάντ και στην Αθήνα, ενώ συνέχισε: «Πράγματι με το Νίκο Βεζυρτζή είχα υπογράψει για τέσσερα χρόνια σε λευκό συμβόλαιο. Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη...»
Για το τί περιμένει να αποκομίσει και τί να χάσει από την ενασχόλησή του με την ΠΑΕ: «Είπα, ότι εμπλέκομαι λόγω του Ζαγοράκη που είναι εδώ και τέσσερα χρόνια. Αν σε τέτοιες καταστάσεις σκέφτεσαι τι έχεις να χάσεις, δεν κάνεις ποτέ τίποτα. Σε ένα-δύο χρόνια θα σας πω αν κέρδισα κάτι. Όταν ασχολείσαι πάντως με τον αθλητισμό, είσαι προετοιμασμένος και για τα άσχημα. Και εγώ στο μπάσκετ τα έζησα όλα. Πλέον δεν με πειράζει τίποτα».
Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να βοηθήσει στην ΚΑΕ: «Ας τελειώσει η χρονιά, ας τελειώσουν και τα πλέι οφ και θα δούμε. Εξάλλου η ΠΑΕ έχει βοηθήσει την ΚΑΕ. Εγώ πιστεύω σε αυτές τις συνεργασίες».
Για την ατμόσφαιρα που πρέπει να επικρατήσει στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Είδαμε τα μηνύματα που περνάει και η κυβέρνηση. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε πολιτισμένοι και δεν πρέπει να κινδυνεύσει η ομάδα. Για το παιχνίδι θέλω να πω ότι είναι σημαντικό. Ούτε η νίκη όμως σε εξασφαλίζει, ούτε η αποτυχία σε απομακρύνει τόσο πολύ. Γκέλες θα γίνουν σε αυτά τα παιχνίδια».
Για το τί σημαίνει ΠΑΟΚ για εκείνον: «Μέσα στον ΠΑΟΚ έκανα την καριέρα μου, ενώ στην Θεσσαλονίκη μένω. Τα παιδιά μου όταν είναι στο Βελιγράδι, λένε πάμε σπίτι στην Θεσσαλονίκη. Όλα τα έχω κάνει μέσα στον ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: