Παρασκευή, 6 Μαΐου 2011

Έμμεση απάντηση Κολοσσού σε ΑΕΚ!!

Οι υπόνοιες της πλευράς της ΑΕΚ στο πλαίσιο της διαμάχης της με τον Ηλυσιακό για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α1 με τον Κολοσσός προκάλεσαν την αντίδραση του Ροδιτών…
Οι... θαλασσί εξέδωσαν ανακοίνωση, η οποία δεν μιλούσε συγκεκριμένα αλλά φωτογράφιζε την Ένωση, ανέφερε: 
«Τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε προσπάθειες ώστε να εμπλακεί η ΚΑΕ ΒΑΠ ΚΟΛΟΣΣΟΣ σε σενάρια ξένα προς την ιστορία, το ήθος αλλά και την δυναμική που έχει αναπτύξει η ομάδα μας στο αθλητικό γίγνεσθαι της χώρας μας.
Πληροφορούμε λοιπόν οποιονδήποτε προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα για δικούς του λόγους, ότι κάθε προσπάθεια εμπλοκής της ΚΑΕ ΒΑΠ ΚΟΛΟΣΣΟΣ σε διάφορα σενάρια, θα πέσει στο κενό.
Η Ομάδα μας κοσμεί με την παρουσία της το Ελληνικό Μπάσκετ και αυτό το έχει κατακτήσει με κόπους, θυσίες και προπαντός με αγνή αγάπη προς τον αθλητισμό και τα ευγενή ιδανικά που εκπροσωπεί.
Ίσως ενοχλεί ότι μία ομάδα από την περιφέρεια και την πιο μακρινή γωνιά της Ελλάδας έχει καταφέρει τόσα πολλά, και μέσα από αντιξοότητες και δυσκολίες να συμμετέχει τα τελευταία χρόνια στα play offs του Πρωταθλήματος, αποκτώντας κύρος και δυναμική.
Η ΚΑΕ ΒΑΠ ΚΟΛΟΣΣΟΣ θα συνεχίσει να αγωνίζεται με σθένος, για ακόμη ψηλότερα....
ΚΑΕ ΒΑΠ ΚΟΛΟΣΣΟΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: