Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Κατασταλάζει σε σχήμα ενόψει Παναθηναϊκού ο Χάβος

Στα τελειώματα της είναι η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το μεθαυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Σήμερα είναι ίσως η πιο καθοριστική προπόνηση της εβδομάδας, αφού σ’ αυτήν ο Μάκης Χάβος θα κάνει τις τελικές επιλογές του και θα αποφασίσει για τον σχεδιασμό της ενδεκάδας του, δεδομένου πως ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς μπήκε δυνατά για την διεκδίκηση μιάς θέσης στον κορμό και ο Σνάουτσνερ επίσης είναι στο πρόγραμμα διεκδικώντας κι αυτός την δική του θέση στο άκρο της άμυνας.
Δυο θέσεις διεκδικούμενες
Ο Μάκης Χάβος είχε τις προηγούμενες μέρες την ευκαιρία να δει όλο το υλικό του και να βάλει όλες τις παραμέτρους στον σχεδιασμό της ενδεκάδας. Ηδη η παρουσία των Σνάουτσνερ και Μουσλίμοβιτς έχει δώσει πόντους στους δυο ποδοσφαιριστές και δεδομένης της εμπειρίας τους προβληματίζουν τον έλληνα τεχνικό για το αν θα πρέπει να τους ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα έναντι των Ετο και Αθανασιάδη.
Από τον Πολωνό ο Μάκης Χάβος θέλει την αμυντική του αυτοσυγκέντρωση, αλλά και από τον Βραζιλιάνο χρειάζεται την σφοδρή επιθετικότητα του. Θα αποφασίσει ανάλογα και με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού της αθηναϊκής ομάδας.
Στην επίθεση ο Αθανασιάδης έχει ξεκινήσει εδώ και εβδομάδας μια περίοδο έντονης φόρμας με σκοράρισμα σε επίσημους και φιλικούς αγώνες.
Όμως ο Μάκης Χάβος αμφιταλαντεύεται επιθυμώντας την καλή εικόνα που παρουσίασε σε μερικούς αγώνες και ο Μουσλίμοβιτς. Δεν έχει αποφασίσει ακόμα έχοντας ένα 48ωρο μπροστά του και δυο προπονήσεις. Οπως και να έχει όμως ο ΠΑΟΚ διαθέτει αυτή την εποχή υπεροπλία λύσεων και πρόσωπα ικανά για πολλούς σχεδιασμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: